Haberler

Neymar Transferi Barcelona'ya 158 Milyon Euro'ya Mal Olacak

Güncelleme:

Barcelona'nın Neymar transferi, usulsüzlük yapması nedeniyle başkanlara verilen ve kulübe kesilen cezalarla birlikte 158,3 milyon Euro'ya mal olacak.

İspanya'da Ulusal Mahkeme Savcılığı, Barcelona Kulübü'nün Neymar'ın transferinde mali usulsüzlükler yapılarak, vergi kaçırıldığı iddiasıyla ilgili soruşturmasını tamamlarken şok hapis cezası istemleriyle büyük yankı uyandırdı.

BAŞKANLARA HAPİS İSTEMİ

Savcılık hazırladığı iddianamede Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu için 2 yıl 3 ay, eski kulüp başkanı Sandro Rosell için de 7 yıl hapis istedi. Sandro Rosell transfer sonrası bonservis bedelini 57 milyon Euro olarak açıklamış ardından şimdiki kulüp başkanı Bartomeu transfer için ödenen toplam bedelin 86,2 milyon Euro olduğunu duyurmuştu.

BASIN 95 MİLYON EURO DEDİ AMA...

İspanyol basını ise bu rakamın 95 milyon Euro civarında olduğunu iddia etmişti ancak ortaya çıkan son rakamlar ise bu transferin Barcelona'ya çok daha pahalıya mal olacağını ortaya çıkardı.

Ödenmesi gereken vergiler, Rosell, Bartemou ve Barcelona'ya kesilen cezalarla birlikte Neymar transferi 158,3 milyon Euro'ya mal olacak.

İşte rakamlarla Neymar transferi

İmza parası (Santos): 17,1 milyon Euro
3 oyuncunun satın alma hakkı (Santos): 7,9 milyon Euro
İmza bonusu (Neymar): 10 milyon Euro
Oyuncu hakları (N&N): 40 milyon Euro
Scouting ücreti (N&N): 2 milyon Euro
Menajer ücreti (N&N): 4 milyon Euro
Vakıf (N&N): 2,5 milyon Euro
Komisyon (Menajerlik): 2,7 milyon Euro
Ek Beyanname: 13,5 milyon Euro
Dostluk maçı (Santos): 4,5 milyon Euro
Ballon d'Or finali (Neymar): 2 milyon Euro
Para cezası (Sandro Rosell): 25,1 milyon Euro
Para cezası (Josep Bartemou): 3,8 milyon Euro
Para cezası (FC Barcelona): 22,2 milyon Euro

TOPLAM: 158,3 milyon Euro

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sandro Rosell Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

REAL MADRİDmobilWeb@haberler.com:

barcelona ispanyanın pkksıdır türk düşmanı terörist bir kulüptür her maç pkk bayrağı açıyorlar tr deki fransız gs ye çok benziyor

9
11
yanıtYanıtla
adam5:

hiç bir futbolcu bu paraları etmez yazıktır bukadar paraya kaç tene cocuk bakılır kaç kişi emekli olur kaç kişi sokaktan kurtulur bence yasaklar koyulmalı

15
1
yanıtYanıtla
FgmobilWeb@haberler.com:

Bizdede verfgi kaciran kacirana ornek:Gs :

6
4
yanıtYanıtla
Yorumumu begenmek zorundasinmobilWeb@haberler.com:

Allah sadece muslumanlara yardim etsin.

10
0
yanıtYanıtla
BarcelonaMobil-ANDROID:

Real M başlıklı arkadaş. Ben Barcelona'da yaşıyorum ve ara ara maça gidiyorum. Bu söylediklerine hiç rastlamadım. So? What the f.ck are you talking about man?!

2
6
yanıtYanıtla
HarunMobil-IOS:

Bi fb icabina bakmadilar azizeye de bi kapatmak lazim

7
1
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

adam isese bile para eder ha ha ha

3
1
yanıtYanıtla
freedom_58:

95 milyon euro ile bir şehir inşa edilir be.

2
1
yanıtYanıtla
MendomobilWeb@haberler.com:

Ya ben bu herifi hic sevmedim cok ovunuyor Dunya kupasi nerde tiroooo

2
0
yanıtYanıtla
ayşe:

güya real madrid kraliyet takımı barcelona halk takımı . . . naymara verdiğin dolarlarla halkın kralllar gibi yaşardı sahtekar barcelona. . faşiiszmin izleri ülke futbolla yönetilir mantığı. bizde de biber gazı jopla fdarkımız onlar boğa güreştirir biz ya deve yada öküz güreşitirriz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title