Haberler

Net Holding'ten Şans Oyunları Açıklaması

Net Holding, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ’Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi’ ihalesinin sonlandırıldığının şirkete bildirildiğini duyurdu.

Net Holding, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 'Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi' ihalesinin sonlandırıldığının şirkete bildirildiğini duyurdu.

Net Holding, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından "Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi" ihalesinin sonlandırıldığının şirkete bildirildiğini duyurdu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 24.01.2017 tarih ve 86673822-101-99-V045/0510 sayılı şirketimize yollamış olduğu yazısında; bilindiği üzere, 320 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 2 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan hükümler gereğince, karşılığı nakit olmak üzere oynatılan Piyango, Hemen Kazan, Şans Topu, On Numara, Süper Loto ve Sayısal Loto oyunları ile ilgili mevzuat çerçevesinde izin verilebilecek olan benzer şans oyunlarına ilişkin lisansın Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre kurulmuş bir anonim şirkete topluca verilmek suretiyle özelleştirilmesi amacıyla 06.05.2016 tarihinde ilana çıkılmıştır.

Ancak, 06.01.2017 tarihli ve 29940 sayılı Mükerrer Resmi Gazete'de yayımlanmış olan 680 sayılı KHK'nın 82 nci Maddesi ile 320 sayılı KHK'nın Ek 2 nci Maddesi değiştirilerek, şans oyunlarına ilişkin lisans, 06.01.2017 tarihi itibariyle Türkiye Varlık Fonuna verilmiştir. Bu kapsamda, anılan KHK hükmü gereğince, Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi ihalesinin sonlandırılmış olduğu şirketimize bildirilmiştir. Gelecekte yapılacak olası özelleştirilme sürecinin, en önemli yatırımcılardan bir tanesi olmayı planlayan şirketimizin, konuya olan ilgisi aynı kararlılıkla devam etmektedir". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Net Holding Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title