Haberler

Neslihan Atagül, Elbisesiyle Hayal Kırıklığına Uğrattı

Güncelleme:

"Kara Sevda" dizisinin Nihan'ı Neslihan Atagül, kardeşinin düğünde giydiği mavi kıyafetle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Star Tv'nin beğeniyle izlenen dizisi Kara Sevda'nın geçen hafta yayınlanan bölümünde Nihan'ın kardeşinin malikanelerinde düğünü vardı. Kelebek yazarı Sibel Arna, "dizi modası" köşesinden Nihan'ın gecede giydiği elbisesiyi yerden yere vurdu.

İşte Arna'nın yazısındaki o bölüm;

"Dizinin ilerleyen dakikalarında Nihan'ın erkek kardeşi malikanelerinde düzenlenen sakin bir törenle evlendi. Erkekler jilet gibi, kadınlar şıkır şıkırdı. Ama maalesef Nihan'ın elbisesi çok sıradandı.

"ÖZEN İSTEYEN DETAYLAR YERİNDE"

Nihan gibi bir karakter öyle bir elbiseyi ancak gece eşiyle yemeğe giderken giyebilir bence. Şimdi diyeceksiniz ki Nihan bu evliliği çok da onaylamıyor o yüzden özensiz giyinmiş olabilir. Ben de bu teze katılmadığımı söyleyeceğim. Zira karakterin saçı, makyajı, takıları yani asıl özen isteyen diğer detaylar fazlasıyla yerindeydi. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Tv Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

XXXLLL:

Bu kizi hic sevemedim.küçük kadin

26
3
yanıtYanıtla
Ege'nin incisiMobil-IOS:

Habere bak ya;) dizi tutuluyor diye eleştirmişler. Ne giyerse giysin, Neslihan müthiş bir oyuncu

4
13
yanıtYanıtla
ASASSS:

BEN DE İLK GÖRDÜĞÜMDE NE KADAR SIRADAN DEDIM, MODADAN ANLAMIYORUM YA BELKI ONDAN DEMISTIM AMA HAKIKATEN SIRADANMIS :d

12
0
yanıtYanıtla
bunelanMobil-ANDROID:

Şahane haber inanılmaz ödülü hakediyor

7
1
yanıtYanıtla
BEGENILMESI IÇIN:

AÇIK SAÇIK OLACAKTİKİ GÜZEL OLSUN DEĞİLMİ MAŞALLAH GÜZEL ÜLKEM !!

6
2
yanıtYanıtla
kime ne bundan Mobil-ANDROID:

bize ne haber mi bu şimdi

5
0
yanıtYanıtla
Makbus:

Bakiyorumda haberleriniz hep star kanal d fox gibi sacma sapan habermi magazinmi anlamadim kusura bakmayin siz dusuyorsunuz kurtulmak icin reklam pesindesiniz saygilarimla

5
0
yanıtYanıtla
asdasdads:

BURDAN DA ANLIYORUZ Kİ BİLMEYENLER MÜMKÜNSE HALAY ÇEKMESİN. ÇEKMEYE BİLE KALKIŞMASIN. GİDİN ÖĞRENİN YA. KÖTÜ BİŞEY DEĞİL Kİ. ELİT OLCAM DİYE ÖLÜYONUZ VARYA.

3
1
yanıtYanıtla
nevin:

Evet çok iğrenç bir elbiseydi ayrıca nihanı odun gibi göstermiş ben o dakka ne saçma bir elbise olduğunu diziyi birlik de izlediğim arkadaşlarıma söylemiştim

2
1
yanıtYanıtla
SinanzMobil-IOS:

Bu da adam olduya vay türkiye vay bi zamanlar yaprak dökümünde figürandı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title