Haberler

Neslihan Atagül: Değecek Bir Proje Olursa, Soyunurum

Güncelleme:

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü oyuncu, "Türkan Şoray kurallarınız var mı?" sorusuna, "Değecek bir proje olursa soyunurum" yanıtını verdi.

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, oyuncu olarak soyunsan da Türkiye'de birçok şeyin sansürlenip, yayınlanmadığını söyledi.

İÇTENLİKLE YANITLADI

Son zamanlarda yaptığı işlerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine genç oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM'de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı. Atagül, "Şu anda bir dizi projesi yok. Biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum. "

"YENİ FİLMİN HEYECANI İÇİNDEYİM"

"Şimdi 'Senden Bana Kalan' adlı sinema filmim var. Önümüzdeki hafta vizyonda olacak, onun heyecanı içindeyim" diyen güzel oyuncu, dizi ile sinema arasında çok fark olduğunu söyleyerek;

"Gerçekten dizi ile sinema arasında çok fark var. Dizi daha çok ticari bir şey. Dizilerimiz 90 dakika olduğu için her hafta bir sinema filmi yapıyoruz zaten" diyerek dizilerin 90 dakika olmasına göndermede bulundu.

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

"Kendinize bir hedef koydunuz mu?" sorusuna genç oyuncu, "Benim sadece tek hedefim vardı bu zamana kadar; o da oyuncu olmaktı. Ama adamakıllı oyuncu olmak… Hedeflerim arasında Hollywood da değil de, Avrupa da oyunculuk yapmak var. Avrupa'yı kendime daha çok yakın görüyorum" şeklinde cevaplarken, "oyunculuğun en zor yanları nelerdir?" sorusuna ise "Oyunculuğun hiç zor yanları yok bana göre. Oyunculuk çok güzel bir şey. Sadece Türkiye şartlarında çok çalışıyoruz" diye cevapladı.

"KURAL TANIMAM ÇÜNKÜ OYUNCUYUM"

"Türkan Şoray kurallarınız var mı" sorusuna da Neslihan Atagül, Türkiye'nin acı gerçeğini dile getirdi. "Senaryo gerçekten iyi ise soyunmak gerekiyorsa soyunurum. Ama değecek bir proje olması gerekiyor. Soyunmak için soyunmam. Çok güzel bir proje olması gerekiyor. O zaman kuraL tanımam, çünkü ben oyuncuyum. Aslında şöyle de bir durum var.

Türkiye çok da ileriye gitmiyor bu konuda. Anlatabiliyor muyum? Sürekli internetimiz sansürleniyor. Televizyonda bir sürü şeyler sansürleniyor. Çekilse bile bazı şeyler zaten yayınlanmıyor veya yayınlayamıyorlar. Öyle de bir sıkıntımız var ülke açısından. O konulara girersek çıkamaz hala geliriz. Fazla konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

"KADİR'LE AYRILMADIK"

Bu arada sevgilisi Kadir Doğulu ile sürekli ayrıldıklarına yönelik çıkan haberlere ilgili "Erkekler böyle bir şeyler isterler. "Biz bir erkek erkeğe biraz takılalım" derler. Bizimki de öyle bir şey oldu. Yazın onlar erkek erkeğe takıldılar, biz de kız kıza takıldık sonra da hep birlikte takıldık mesela bundan hiç kimsenin haberi yok. Biz çıkan bu tür haberlere oturup gülüyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Biz ayrılmadık" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Neslihan Atagül Türkan Şoray Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (68)

serhatMobil-ANDROID:

siz kuran okumuyormusunuz ya . Allah dunya oyun ve eglencedir diyor. orani burani gostercem diye ahiretini kaybediyosun. benim adim serhat ve hanimefendi ben sana burdan ALLAHIN emrini teblig ettim. ben duymadimda diyemezsin

29
2
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ HASAN:

MÜSLÜMAN, EDEPLİ, KOCASINDAN BAŞKASINA SOYUNUP DÖKÜNMEYEN KADIN LAZIM BİZE. UTANIYORUZ SİZLERDEN VE HALİNİZİ İPLEMEYEN AİLELERİNİZDEN. YAZIK BACIM

23
4
yanıtYanıtla
gulMobil-ANDROID:

yaziklar olsun para icin soyunun cehennemde cayir cayir yanin Allah hidayet versin

21
3
yanıtYanıtla
Beyin:

Bu kızı ben bir türlü başrol oyuncusu olarak göremiyorum kazık kadar oldu ama hala 15 yaşında ergen kızlar gibi. Ama bu onun suçu değil Allah vergisi. 1 kilo makyaj da sürse en olgun kıyafetleride giyse sonuç değişmiyor.

22
1
yanıtYanıtla
selanikli:

gercek kemalistlik budur.

13
9
yanıtYanıtla
Vatan severMobil-ANDROID:

akp akp akp akp

19
3
yanıtYanıtla
LOKUM DAGITACAGIM:

92 senedir bu ülkenin kaymagini yiyenler hic süphesiz ki, bu artist ve müzisyen tayfasidir. . bunlar öldügünde sevincimden lokum dagitacagim, , rahmet zaten okunmaz, , bunlarla ayni havayi solugugum icin cok üzgünüm.

22
0
yanıtYanıtla
BirolMobil-ANDROID:

çok büyük bir marifetmiş gibi konuştuğuna bak..Allah dan korkusu olan,birgün o kabire gireceğini düşünen bir insan,ahiretini dünyanın boş hayalleri uğruna harcamaz,ancak içinde kanında damarinda tohumunda varsa böyle şeyleri düşünebilir dile getirebilir.

21
0
yanıtYanıtla
yusufMobil-ANDROID:

Allah seni islah eylesin Allah senin gozunu acsin kizim yazik sana turkiye musluman bir ulke ve hep boyle olucak elhamdulalillah !!!

19
2
yanıtYanıtla
İslamMobil-IOS:

Soyun soyun.inşallah ALLAH niyetine göre tez zamanda Hesabını görür senin.gözlerin kör olsun inşallah

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title