Haberler

    Neşeli Günler" Sahnelere Veda Etmiyor

    Dağları tepeleri hayat sevinciyle dolduran "Neşeli Günler"in 50. yıl dönümü kutlanıyor.

    Dağları tepeleri hayat sevinciyle dolduran "Neşeli Günler"in 50. yıl dönümü kutlanıyor.

    Film, 1930'lu yılların Avusturya'sında Salzburg yakınlarında bir manastırda yaşayan, her gün dağlara çıkıp şarkı söylemekten hoşlanan hayat sevinci ile dolu cıvıl cıvıl bir kız olan Maria'nın ( Julie Andrews ) yedi çocuklu Kaptan Von Trapp'ın (Christopher Plummer) malikanesinde mürebbiye olarak işe başlamasını konu alıyor.

    1965 yapımı 5 Ocar ödüllü filmin baş rol oyuncusu Julie Andrews bu ilginin hala devam ettiğine inanamıyor: "O günlerde, 50 yıl sonra dahi ilgiyle izlenecek bir film yaptığımızı rüyamda görsem inanmazdım."

    Geçen zaman içinde "Kabare", "Batı Yakasının Hikayesi" gibi başka bir çok müzikal film yapılmasına rağmen hiçbiri "Neşeli Günler"in başarısını yakalayamadı. Julie Andrews bunun nedenini şöyle açıklıyor: "Çok iyi müziklerle çekildiğinden bu film sizi kendine bağlıyor. Ayrıca muhteşem güzel tabiat sahneleri içinde dağlar, çocuklar ve bir macera ve aşk hikayesi hepsi bir araya

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 25 Mart 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Christopher Plummer Julie Andrews Avusturya Salzburg Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (1)

    sevgilimmobilWeb@haberler.com:

    Sevgilim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title