Haberler

NESCAFÉ 3'ü1 Arada, 3 Kişiye Mercedes-Benz A 180 Kazandırdı

Güncelleme:

NESCAFÉ 3'ü1 Arada'nın her yıl çok kazandıran promosyon kampanyasının yeni talihlileri belli oldu.

NESCAFÉ 3'ü1 Arada'nın artık gelenekselleşen ulusal kampanyasının beşincisi, mükemmel hediyeler kazandırdı. Yoğun ilgi gören kampanyada, Noter huzurunda yapılan çekilişte 3 adet Mercedes-Benz A 180 ve 333 adet PlayStation 4 kazanan talihliler belli oldu. Kampanyada ayrıca milyonlarca bedava NESCAFÉ 3'ü1 Arada dağıtıldı.
Bu yıl da rekor ilgi gören kampanyaya katılım oranı, geçen yıla göre yüzde 29 artarak, 4.6 milyon olarak gerçekleşti.

Noter huzurunda yapılan çekilişle 3 talihli Mercedes-Benz A 180, 333 talihli ise Playstation 4 kazandı. Promosyon boyunca milyonlarca bedava NESCAFÉ 3'ü1 Arada hediye edildi. Otomobil kazanan talihlilere hediyeleri 12 Haziran'da düzenlenen törenle teslim edildi.

Talihliler kazandıklarını ilk öğrendiklerinde inanamadıklarını, çok mutlu olduklarını belirttiler.

Talihlilerden Metin Demir hislerini şöyle aktardı; "Kampanya hakkında ilk düşüncem kazanma ihtimalinin çok düşük olduğuydu, hatta kazanamayacağımı düşünüyordum. Kazanmak için sadece 30 şifre gönderdim. Kazandığımı arkadaşlarım haber verdi, çok farklı yani tarif edilemez, anlatılması zor bir hisler yaşadım. Anlatmak olmaz, o anı yaşamak lazım."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz Playstation Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title