Haberler

Nepal'de Bir Felaket Daha! 250 Kişiden Haber Alınamıyor

Güncelleme:

Nepal'de depremin merkez üssüne yakın bir konumda bulunan Ghodatabela'da yaşanan toprak kayması ve çığ felaketinin ardından 250 kişiden haber alınamıyor.

Nepal, cumartesi günü meydana gelen 7.8'lik depreminin şokunu yaşarken bir felaket haberi daha geldi. Nepal'de depremin merkez üssüne yakın noktada bulunan Ghodatabela adlı köyde yaşanan toprak kayması ve çığ felaketinin ardından 250 kişiden haber alınamıyor.

TOPRAK KAYMASININ SEBEBİ YOĞUN KAR YAĞIŞI OLABİLİR

Bölge yetkilisi Gautam Rimal, köyde yoğun kar yağışı meydana geldiğini, toprak kaymasının da bu sebeple oluşmuş olabileceğini söyledi.

Felaketle ilgili ilk bilgileri telefonla aldıklarını açıklayan Rimal, daha sonra bağlantı kurulamadığını belirtti.

En yakın kasabaya 12 kilometre uzaklıkta bulunan ve popüler bir yürüyüş yolu üzerinde bulunan köyde kaybolanlar arasında sporcuların yer alıp almadığı ise bilinmiyor.

ÖLÜ SAYISI 4 BİNİ GEÇTİ

Nepal'de cumartesi günü meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki depremde 4 bin 438 kişi ölmüş, 8 bin 100'den fazla kişi yaralanmıştı.

Birleşmiş Milletler (BM), yaklaşık 27 milyon nüfusa sahip Nepal'de 75 idari bölgeden 39'unda 8 milyon kişinin depremden etkilendiğini, 1,4 milyon kişinin acil insani yardıma ihtiyaç duyduğunu açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Nepal Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

Anti FaşistmobilWeb@haberler.com:

Depremlere Sevinen Tek Millet Türk Milletidir

10
70
yanıtYanıtla
sedatmobilWeb@haberler.com:

Size layık bir durum kim takar sizi doğu türkistanım kan ağlıyor 35 milyondan fazla insan ölmüş düşün resmi rakamlara göre birde acaba gerçekte ne kadar öldü ve hala bu güne kadar uygurlu kardeşlerim soykırıma uğrar bize ne bu nepal mepalden

65
12
yanıtYanıtla
sogomon:

Myanmar da yaktiklari Müslümanları kül olana kadar izleyen sapkinlara aciyacak kadar karaktersiz değilim

50
9
yanıtYanıtla
resimmobilWeb@haberler.com:

kuranda kavimlerin nasil yok oldugu anlatiliyo yuce rabbim hepsine once peygamber yollamis ve yinede yola gelmeyen kavimler ibret olsun diye yok olmustur o yuzden herseyin dogrusunu allah bilir hep putlars tapinanlarin oldugu bi yerdi bence bundan ders cikarilmali yinede allah rahmet eylesin gunahlarini bagislasin cunku cenabi allah her zaman esirgeyen ve bagislayandir insallah daha buyuk felaketler olmaz

41
11
yanıtYanıtla
TürkiyemobilWeb@haberler.com:

Filistin 1915 Ermeni olaylarına katliam demiştir ve benim için bitmiştir yazıklar olsun size herkese duyrulur

47
5
yanıtYanıtla
jh:

ALLAH yardımcıları olsun diyecem ama ALLAH a inanmıyor ki yüz 97 budist putperets bir ülke ozaman taptıkları putlar yardım edebiliyorsa yardım etsin adak adadıkları yardım etsin ALLAH neden yardım etsin ki onlar putlardan medet umanlar putları onları korusun . . . . . ??

18
23
yanıtYanıtla
N Gülec Mobil-IOS:

Allah İsrail e de nasip etsin

26
10
yanıtYanıtla
vurucuMobil-ANDROID:

inşaallah israile daha büyüğü olsun

32
3
yanıtYanıtla
ayşemobilWeb@haberler.com:

Allah ölenlere baş sağlığı ailerine sabır versin.önemli olan insanın dini .ırkı ... Değil.sonuçta onlarda bizim gibi insanlar.onların yerinde biz de olabilirdik.düşmanın dahi oolsa sevinmeyn

22
12
yanıtYanıtla
kaan:

putlardan yardım isteyin pislikler bu size bir uyarıdır asıl felaket öbür tarafta

2
32
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title