Haberler

Nejat İşler Kanlar İçinde Şampiyonluğu Kutladı

Güncelleme:

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, takımının şampiyonluğunu kutlarken yere düşerek kafasını demire çarptı. İşler, kanamasına rağmen kutlamaya devam etti.

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, takımının şampiyonluğunu kutlarken kaza geçirdi. Yüzünü direğe çarpan İşler, kanlar içinde şampiyonluğu kutladı.

KAFASINI DEMİRE ÇARPTI

Gümüşlük Stadı'nda oynanan maçta Gümüşlük Gençliksor, Turgutreis Spor'u 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Gümüşlük Gençlikspor, 1. Amatör Küme A Gurubu'nda şampiyonluğu garantiledi. Maçın bitiş düdüğü ile takımının yanına koşarak şampiyonluk heyecanını doyasıya yaşayan kulüp başkanı Nejat İşler, bir anda yere düşerek kafasını yerde bulunan demire çarptı.

KANA ALDIRMADI

Kafası yarılan İşler, yarasına aldırmadan sahada kutlama yaptı. Yüzü gözü kanlar içinde kalan İşler daha sonra soyunma odasına giderek ambulans bekledi. Bir süre ambulans bekleyen İşler'e 112 ekipleri müdahale etti. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen işler tekrar sahaya dönerek arkadaşları ve sporcular ile birlikte poz verdi.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"

İşler daha sonra Gümüşlük Stadı'na astırdığı 'O kupa buraya gelecek' yazısının yanına sarı boya ile giderek pankartı boyadı. Elleri ile pankartı boyayan İşler, "Diyecek bir şeyimiz yok. Söz verdik tuttuk. Daha güzel işler yapacağız." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nejat İşler Turgutreis Gümüşlük Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (45)

tokatlı türk:

taksim gezi çapulcusu

62
89
yanıtYanıtla
Misafir:

Rakıyı fazla kaçırmıştır

yanıt32
yanıt33
zeyno:

sen.nerenin

yanıt1
yanıt1
Artvinli:

pkk destekçisi çapulcu işler!!

65
68
yanıtYanıtla
TürkoğlutürkMobil-IOS:

Cizrenin kökü yanar inşallah.hainler Türkiyede artık barınamayacak

56
51
yanıtYanıtla
Turkiyeli:

Senin kokun yansin insanmisiniz

yanıt49
yanıt35
turan yalcin:

Cizrede insanlik drami

19
70
yanıtYanıtla
vatan:

Alklik ne olacak. Sevinçten değil fazla içtiğinden ayakta duramamıştır. Keşke kırılsaydı.

31
55
yanıtYanıtla
kürt türk:

MUSALLA TAŞINDA HAKKIMIZI HELAL ETMEDİĞİMİZ GÜNÜDE GÖSTERSİN HALKIMIZA RABBİM

13
49
yanıtYanıtla
serap sapan:

kimbilir ne içti

11
32
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title