Haberler

Nejat İşler, Kale Arkasında Çilingir Sofrası Kurmuş

Güncelleme:

Futbol maçında, kale arkasında arkadaşları ile birlikte çilingir sofrası kurduğu gerekçesiyle Nejat İşler ve 2 arkadaşına Kabahatler Kanunu gereği 80 TL ceza kesildi.

Rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören oyuncu Nejat İşler'den şaşkına çeviren haber.

Muğla'nın Datça ilçesinde, Datça Belediyespor ile Gümüşlük Belediyespor arasında oynanan Muğla 1. Amatör Küme futbol maçında, kale arkasında arkadaşları ile birlikte çilingir sofrası kurduğu gerekçesiyle oyuncu Nejat İşler ve 2 arkadaşına Kabahatler Kanunu gereği 80 TL ceza kesildi.

KALE ARKASINDA ÇİLİNGİR SOFRASI KURMUŞ

Datça'da, seyirci tribünleri bulunmayan Atatürk Stadı'nda yapılan karşılaşmayı Gümüşlük Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi olan Nejat İşler de taraftarlarla birlikte kale arkasından izledi. İddiaya göre Nejat İşler, kale arkasında arkadaşlarıyla rakılı- biralı çilingir sofrası kurdukları gerekçesiyle stadyumda görevli polisler müdahale etti.

MAÇ SONUNDA ALKOL TESTİ UYGULANDI

Maç sonunda trafik ekiplerince Alkol testi de uygulanan ünlü Oyuncu Nejat İşler ve yanındaki 2 kişiye, Kabahatler Kanunu gereği 80'er TL para cezası kesildi. Nejat İşler'in 1.40 promil, arkadaşlarının ise 2.20 ve 1.17 promil alkollü oldukları belirtildi.

Amatör Küme futbol maçında her iki takımdan birer futbolcunun kırmızı kartla oyun dışı kaldığı ve dört penaltı kararının verildiği maçı Gümüşlük Belediyespor 4-1 kazandı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gümüşlük Belediyespor Datça Belediyespor Nejat İşler Muğla Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

on numaramobilWeb@haberler.com:

Herkes sarap icerken datcada nejatin bira icmesi mi size dertoldu. Kendini haberci sananlar ordaki herkesin alkol testini yaptirsilar gercek ortaya ciksin. Topu nejata atmayin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title