Haberler

Nedim Kaya Mardinder Başkanlığına Aday Oldu

Güncelleme:

Kısa adı MARDİNDER olan Mardinliler Derneğinin Nisan ayı içerisinde yapılacak olağan kongresinde Nedim KAYA seçilecek olan yönetim kurulu başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Kısa adı MARDİNDER olan Mardinliler Derneğinin Nisan ayı içerisinde yapılacak olağan kongresinde Mardinli iş adamı Nedim KAYA seçilecek olan yönetim kurulu başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Halen Mardin Dernekleri Federasyonu (MARDİNFED) Genel Başkan Yardımcılığı ve Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Nedim KAYA Yaptığı açıklamada "Dünyanın en özel şehirlerinin başında gelen kadim kentimiz Mardin'e hizmet edebilmek için arkadaşlarım ile hizmet yarışı içerisindeyiz. Amacımız daha etkin, daha saygın ve daha kurumsal bir yapı içerisinde profesyonelce ve kişilerin değil derneğimizin ön plana çıkacağı bir anlayışla hemşehrilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek ve hizmet anlayışımızda çıtayı her zaman biraz daha yukarıya taşıyabilmektir"dedi

Oluşturduğu yönetim listesi ile herkesi bir arada tutmayı hedeflediğini söyleyen Nedim KAYA konuşmasını"Tıpkı Mardin'imizin dinleri ve dilleri sevgi içerisinde bir arada tutan yaşam tarzı gibi, ben ve yol arkadaşlarım kardeşlik bağıyla hareket etmeyi amaçladık. Türk, Kürt, Süryani, Yezidi, ve Ermeni kardeşlerimiz ile Vatanın bölünmez bütünlüğü anlayışı ile bir araya gelerek Mardinliler Derneği'nin yeni dönem yönetimine talip olduk. İnşallah dernek üyelerimizin güvenini ve desteklerini kazanarak doğduğumuz topraklara ve hemşehrilerimize yapacağımız faydalı çalışmalar ve etkinliklerle hizmet edebiliriz" diyerek noktaladı.

İBB B.Evler Belediyemeclis üyesi ve Şefkat Derneği Benel Başkanı Mehmet MAZİ "Mardinliler Derneği Özellikle Bahçelievler ve çevresinde yaşıyan hemşerilerimiz için çok önemli bir değerdir. Maalesef son zamanlarda bu derneğimizden hemşerilerimizin gerektiği gibi faydalanamadıklarını gözlemledik. MARDİNDER'in daha iyi yönetilelebilmesi ve daha büyük etkinliklerle bütün hemşerilerimizi kucaklaması için yönetime talip olduk. Nedim KAYA'nın Başkanlığında oluşturduğumuz yeni yönetim kurulunun bu aksaklıkları çözeceği gibi MARDİNDER'e hak ettiği saygınlığı kazandıracağına inanıyorum" dedi.

MARDİNDER Başkan yardımcılığı görevini sürdüren Av. Mehmet TUNÇ Konuyla ilgili Yaptığı açıklamada "

Herkesi kucaklayan ve bütün Mardinli hemşehrilerimiz destekleyeceği yeni bir yönetim anlayışı ile göreve talp olacağız . Bunda tek amacımız memleketimize en doğru ve en iyi hizmeti yapabilmektir"dedi.

MARDİNDER'in oluşturulan yeni yönetim kurulu listesinde yer alan gazeteci yazar Mehmet Remzi TANIŞ konuyla ilgili yaptığı açıklamada"STK'lar hiç kimsenin tekelinde değildir. ve hiç kimse tarafından reklam malzemesi olarak kullanılamaz. Oluşturduğumuz yeni yönetim kurulu listesinde öncelikli amacımız MARDİNDER'in kuruluş amacına uygun olarak Mardinimizi en üst seviyede layığı ile temsil edebilmek ve hemşerilerimize layık olabilmek için durmadan çalışmaktır. 4 dönemdir Mardinliler derneği başkanlığını sürdüren sayın Fuat bodur'un misyonunu tamamladığını düşünüyorum. Bu yönetim değişikliği MARDİNDER'e ihtiyaç duyduğu heyecanı kazandıracağına inanıyorum bizlerden desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title