Haberler

Babacan: Hem Enflasyon Hem Faizler Önümüzdeki Dönemde Aşağıya Gidecek

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Babacan, faizlerin ve enflasyon düşeceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Hem enflasyonun hem de faizlerin önümüzdeki dönemde basamak basamak daha aşağıya gideceğini inşallah göreceğiz." dedi.

"TÜRKİYE NERDEN NEREYE GELDİ"

Babacan, Necip Fazıl Aile ve Kültür Merkezi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 12 yılda büyük mesafe katettiğini belirterek, Türkiye'de güçlü bir istikrar zemini ile huzur ve güven ortamı olunca kısa zamanda bir ülkenin nereden nereye gelindiğinin görüldüğünü ifade etti.

KOALİSYON DÖNEMİNE GÖNDERME

Bu istikrar bozulduğunda, Türkiye'de koalisyon döneminde neler yaşandığını da bildiklerini dile getiren Babacan, o dönemlerde yüzde 303'lük enflasyonların görüldüğünü, dolar kurunun 4'e katlandığını söyledi.

"FAİZLER İNECEK"

Babacan, 215 milyar dolarlık ekonomiyi geçen yıl itibarıyla 800 milyar dolara çıkardıklarını vurgulayarak, "Hem enflasyonun hem de faizlerin önümüzdeki dönemde basamak basamak daha aşağıya gideceğini inşallah göreceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Necip Fazıl Kısakürek Ali Babacan Türkiye Kobi Memur Alışveriş Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

DTMobil-IOS:

Siz sandıkta aşağı gittiğinizde evet hem enflasyon hemde faiz aşağı inecek

5
8
yanıtYanıtla
Anlayanlara:

Akp seçimi kazanırsa yabancıların yönetiminde olan ve baskı aracı olarak kullanılan dolarda, fazide, enflasyonda düşmez.

5
8
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

BU ARKADAŞ 12 YILDIR AKP''DE BAKAN, ŞİMDİYE KADAR ÜÇ KELİME ETMEDİ, SEÇİM DÖNEMİ GELDİ ŞARK BÜLBÜLÜ KESİLDİ. VE MAALESEF BÜTÜN SEMPATİSİNİ DE KAYBETTİ. ABBAS YOLCU, HADİ GÜLE GÜLE. . .

11
1
yanıtYanıtla
Alperen:

Dilini eşek arısı soksun. Yalana gerek yok be kardeşim. Senin ne olduğunu herkes biliyor.

5
6
yanıtYanıtla
FATİH:

sanki kendileri 200 milyar doları, 800milyar dolar yapmış. dünyada enflasyon olmuş. doların değeri 4 kat düşmüş. altın fiyatları 4 kat artmış(275dolar-1200dolar). milleti uyutmaya devam.

8
2
yanıtYanıtla
FATİH:

milleti dilenci yaptılar. özel sektör çalışanlarını köle yaptılar. kendilerine saraylar, bürokratları ağa yaptılar. millet hala uyanamıyor. madenlerde 301 işçi ölüyor, işin fıtratındanmış. cumhurbaşkanı için hiçbir şeyi büyütmeye, kafaya takmaya değmez. o tarihe geçecek ya.

8
2
yanıtYanıtla
çoban:

bu adamlar utanmıyorlar Türkiye yi yiyip bitirdiler bizim koyunlarda hala peşlerinde yazıklar olsun

5
3
yanıtYanıtla
Önce Vatan !:

Demiyor ki seçimden sonra biz yokuz , utanmadan daha hala önümüzde ki dönemi hesaplıyorlar. İnsanda bir arlanma utanma olur. . . .

6
2
yanıtYanıtla
dümbükmobilWeb@haberler.com:

Zuhahaha önümüzdeki dönem demesi çok manidar olmuş 12 yıl memleketin içini boşaltan bir iktidar olarak puhahaha

4
4
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Babacan bizi aptal saniyor

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title