Haberler

Nebahat Çehre'den Bomba Beren Saat Yorumu

Güncelleme:

Nebahat Çehre katıldığı galada Muhteşem Yüzyıl Kösem'de başrol oynayan Beren Saat hakkında "Beren'i çok beğeniyorum. Rolü ona çok yakıştı" diye konuştu.

Yapımcılığını Özcan Deniz'in üstlendiği, yönetmenliği ve senaristliğini ise Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, başrollerinde ise Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer'in rol aldığı "Her Şey Aşktan" önceki akşam ilk kez seyirciyle buluştu.

Galaya katılan çok sayıda ünlü isim arasında Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Nebahat Çehre de vardı.

"BEREN'İ ÇOK BEĞENİYORUM"

Reyting listelerinde istediği sıralara yükselemeyen diziyle ilgili olarak Nebahat Çehre Kösem'i takip ettiğini belirtti. Çehre, "Evde olduğum zamanlarda takip ediyorum. Beren'i çok beğeniyorum. Rolü ona çok yakıştı" diye konuştu.

"YAPIMCILAR BENİ BIRAKTI"

Bir süredir kendisine dizi teklifi gelmediğine dem vuran usta oyuncu, "Bir teklif alırsam beni ekranda göreceksiniz. Beni bıraktılar.

"SALON KADINI YAPTILAR"

Artık titiz davranıyorum. Dinlenecek yaşta değilim, biraz hızlanmam lazım" dedi. Farklı bir rolle seyircinin karşısına çıkmak istediğini söyleyen usta oyuncu, "Ben yapı ve karakter olarak ülkenin değişik kesimlerinden farklı kadınları oynamak isterim. Beni çok salon kadını yaptılar üzülüyorum. Her türlü karakterin altından kalkabilirim ama vermiyorlar" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Doğandemir Mithat Can Özer Şükrü Özyıldız Nebahat Çehre Üst Manşet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (22)

termal kamera:

ben reis olsam, bu artisleri türklüten cikarip kuzey koreye yollarim.

26
6
yanıtYanıtla
TR:

Medya Bereni cilalayacam diye geberiyor. Pkk lı Bereni izlemek istemiyoruz.

26
1
yanıtYanıtla
SİYAMO:

SADECE BİR KİŞİNİN BEĞENMESİ BİR ŞEY İFADE ETMİYOR SANA GÖRE YAKIŞMIŞ OLABİLİR AMA TÜRK HALKI BEĞENMEDİ YAKIŞMADI. . .

25
1
yanıtYanıtla
ademMobil-ANDROID:

terörist sempatizani eskiden hayalimdi şimdi açsa vur dese vurmam neticede onun da bir gururu var yer yere sokulmaz

21
5
yanıtYanıtla
Bayrak Mobil-IOS:

Beren PKK o yüzden izlemiyorum o ruhta bir kişi Nasıl Osmanlı' ya can verir onu PKK lı rölünde oynatın hain kadınnnnnnn

23
1
yanıtYanıtla
Bozkurt 007Mobil-IOS:

Beter olun insallah. VATAN hainlerine yer yok

16
8
yanıtYanıtla
gençsarhoş:

yahu bu diziyi izleyen varmı acaba.

16
5
yanıtYanıtla
wes:

kim nederse desin beren bir numara hele leyla mecnun son bölümü öyle bir bölüm dünya dizi tarihinde tek tük

3
17
yanıtYanıtla
misafir:

körler sagirlar birbirini agirlar, ikisininde sanatcilikla ilgisi yok, koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi derlermis , gerci türkiyede sanaatci yok demek daha uygun olurdu, ama bir sürü sovcu sovmen var.

19
1
yanıtYanıtla
bulutMobil-IOS:

Pkklı beren seni kim izler diziniz rayting dususte

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title