Haberler

Ne Cem Yılmaz Ne Şahan! Sosyal Medya Fenomeninin Filmi İçin Kuyruğa Girdiler

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'un filmi için yapılan galada uzun kuyruklar oluştu. Batur'un filmi ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın filmlerini aratmadı.

Sosyal medya fenomeni olan ve 5,5 milyon takipçiye sahip Youtuber Enes Batur, kendi hayat hikayesinden izler taşıyan ilk uzun metrajlı filmi, 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?'nin galası önceki akşam Kanyon'da gerçekleşti.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Gösterimin yapılacağı sinema salonunun önünde uzun kuyruklar oluştu. Ünlü isimler de filmi çocuklarıyla birlikte izlemeye geldi. Emre Altuğ, Burak Sergen, Şule Zeybek, Mert Ali İçelli-Elif Nun ve Emre Kızılırmak galada yer aldı. Batur, "Oyunculuk konusunda sıkıntı çekmedik. Tecrübeli oyunculardan yardım aldık. Gişe beklentim yok" dedi.














Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (78)

GELECEK BİZDENDE VAHİM OLACAK:

enes batur. . . Youtube`nin çöplük haline gelmesinde en çok katkısı olan Türk temsilcimizdir. 3 senede kanser bir kitle oluşturarak gelecek neslin vahim bir nesil olacağının kanıtıdır. Oluşturduğu videoların hepsi gereksiz ve yararsız olmakla birlikte tüm izlenme sürelerini hesaba katarsak ve genelde çocukların izlediğini varsayarak Milli eğitim bakanlığından sonra eğitime en çok zarar veren 2. kişidir. Maalesef bu nesil bilim fikriyle değil, nasıl youtuber olup para kazanırım fikriyle büyüyecek.

34
2
yanıtYanıtla
adsız adam:

süper yorum. tamamen katılıyorum. hele milli eritim sisteminden sora demen cuk oturmuş

yanıt5
yanıt0
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Yoruma bile gerek yok,aziz nesin seni saygıyla anıyoruz

31
3
yanıtYanıtla
murat:

ülkede ünlü nüfusu, ünsüz nüfusunu geçti.

30
0
yanıtYanıtla
Türkiye cumhuriyeti.:

bi biz yerimizde sayıyoz a . .

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

Türkiyenin sinema sektörü 5 para etmez :D

25
2
yanıtYanıtla
tren gelir hoş gelir:

türkiye nereye gidiyor ? bu zeka seviyesine isviçre bilimadamları el koysun :=))

20
4
yanıtYanıtla
gardiyan:

vah ülkem vah

20
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

Vahki vah

yanıt4
yanıt0
sıradan vatandaş:

neden bu kadar kıskançlık krizlerine giriyosunuz adam herkes gibi denedi uğraştı başarılı oldu yattığınız yerden kıskanmayın sizde kendinize kazandırıcak fikirler üretin gereksiz insan olmayın habire kıskançlık eleştirisi bende sevmiyorum kendisini ama helal olsun diyorum bu çocuk bu yaşta nerelere geldi 2-3 sene önce nerelerdeydi buna dikkat etmek lazım bence terbiyesizleşmeyin herkes hakkettiğini alıyo

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title