Haberler

NBA'in Yıldız Oyuncusu Filistinli Yetime Sahip Çıktı

Güncelleme:

Kimse Yok Mu Derneği'nin yapmış oldu faliyetlerin içerisinde yer almak istediğini ifade eden NBA'nin başarılı oyuncusu Enes Kenter, Filistinli yetim Salahdeen Hajazi'ye de sahip çıktı.

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı İsmail Cingöz, yapılan faliyetler hakkında Kanter'e bilgiler verdi. Başkan Cingöz, ''Enes Kanter kardeşimizle gurur duyuyoruz. Yurtdışında ülkemizi temsil ediyor ülkemizden kilometrelerce uzaklıkta bayrağımızı dalgalandırıyor. Bizler de dernek olarak Dünyanın 113 ülkesinde ülkemizi temsil ederken, Enes kardeşimde aynı şekilde ülkemiz adına ter döküyor'' dedi.

Kimse Yok Mu Derneği'nin yapmış oldu faliyetlerin içerisinde yer almak istediğini ifade eden NBA'nin başarılı oyuncusu Enes Kenter, Filistinli yetim Salahdeen Hajazi'ye de sahip çıktı. Filistili yetim çocuğun tüm ihtiyaçları karşılamak istediğini belirten Kenter, gıda giderinden eğitime, sağlık ve giyim gibi en temel ihtiyaçlarını karşılacak.

Enes Kanter: Benim için Kimse Yok Mu, 'Dünya İyilik Merkezi'dir.

Aldığı bilgiler sonrası açıklama yapan Kanter; ''Kimse Yok Mu Derneği'nin başarılarını Amerikadan da duyuyor ve çalışmalarını takip ediyordum. KYM'nin Sosyal medya ve internet üzerinden takip ettiğim çalışmalarını yerinde görmeyi çok istiyordum, bugün Allah nasip etti. Türkiye'de ve dünyanın 113 ülkesinde yardım faaliyetleri gerçekleştiren ve adından söz ettiren Kimse Yok Mu'nun iyiliği, dünyaya yaydığı merkezini ziyaret ettim. Kimse Yok Mu benim için "Dünya İyilik Merkezi" haline geliyor. Burada çalışan herkes bu işi ilk olarak Allah rızası için yapıyor, herkes canı gönülden koşturuyor ve ben bu çalışmaları gördükçe bir Türk olarak ülkem adına gurur duyuyorum. Yüzlerde gülümseme, gönüllerde umut olan yardımlarınızla dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanların yanındasınız. Bu gönüllü hareketin içinde yer alan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun bizleri dünyanın farklı ülkelerinde çok iyi temsil ediyorsunuz'' dedi.

Kimse Yok Mu Derneği yetim ve korunmaya muhtaç çocuklar koordinatörü Mehmet Ali Gün, NBA oyuncu Enes Kanter'in ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Filistili yetime sahip çıktığı için teşekkür belgesi takdim etti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Cingöz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title