Haberler

    Nba 2k17 Avrupa Takım Listesi Belli Oldu

    2K ve EuroLeague Basketball Visual Concepts'in ödüllü basketbol video oyun serisinin en yeni oyunu NBA 2K17'de gelecek sezon EuroLeague'de mücadele edecek 16 takımın da aralarında bulunduğu Avrupa'nın en iyi 21 takımının yer alacağını duyurdu.

    2K ve EuroLeague Basketball Visual Concepts'in ödüllü basketbol video oyun serisinin en yeni oyunu NBA 2K17'de gelecek sezon EuroLeague'de mücadele edecek 16 takımın da aralarında bulunduğu Avrupa'nın en iyi 21 takımının yer alacağını duyurdu.

    Oyunun çıkış günü olan 16 Eylül'de 2016-17 EuroLeague sezonunda mücadele edecek takımların taraftarları en sevdikleri EuroLeague sporcuları ile maça çıkabilecek 12 Ekim'de başlayacak turnuvaya hazırlanabilecekler.

    "EuroLeague ile işbirliğine devam etmekten çok mutluyuz ve gelecek sezonun kadrosunun eksiksiz olarak NBA2K17'de yer aldığını görmekten de büyük heyecan duyuyoruz," diyor 2K Küresel Spor Pazarlama Başkan Yardımcısı Alfie Brody.

    "Tüm EuroLeague takımlarının ve yıldızlarının NBA2K17'de yer alması bunun taraftarlar için özel bir versiyon olmasını sağlayacak, çünkü takımlarımızın ve yıldızlarımızın oyuna katacağı şeylerden son derece memnun kalacaklarına eminiz," diyor Euroleague Basketball'un İş Geliştirme Sorumlusu Roser Queraltó.

    NBA 2K17'deki Avrupa Takımları:

    ALBA Berlin

    Anadolu Efes Istanbul

    Brose Bamberg

    Crvena Zvezda mts Belgrade

    CSKA Moscow

    Darussafaka Dogus Istanbul

    EA7 Emporio Armani Milan

    FC Barcelona Lassa

    FC Bayern Munich

    Fenerbahce Istanbul

    Galatasaray Odeabank Istanbul

    Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz

    Maccabi FOX Tel Aviv

    Olympiacos Piraeus

    Panathinaikos Superfoods Athens

    Ratiopharm Ulm

    Real Madrid

    Unicaja Malaga

    Unics Kazan

    Valencia Basket

    Zalgiris Kaunas

    NBA 2K17 Standard Edition dijital ve kutulu olarak Xbox One, Xbox 360, PlayStation4 ve PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemleri ve Windows PC platformlarında 16 Eylül 2016'da satışa çıkacak. NBA 2K17 Kobe Bryant Legend Edition kutulu ve dijital olarak PlayStation4 sistemi ve Xbox One için satışa sunulacak. Ayrıca ön siparişe açılan NBA 2K17 Kobe Bryant Legend Edition Gold ise oyunculara NBA 2K17 Legend Edition içeriğine ek olarak bonus eşyalar da sunacak.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Xbox One Eylül Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title