Haberler

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, kalan 3 maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, kalan 3 maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın kendi sahalarında oynayacakları Sarıyer maçının hazırlıklarını tamamladıklarını, maç saatini beklediklerini bildirdi.

Zorlu geçen bir ligin son maçlarını oynadıklarını dile getiren Biçer, "Ligde kalan üç maçımızı da kazanarak ligi tamamlamak istiyoruz. Yarın da ligin üst sıralarında bulunan Sarıyer ile kendi sahamızda oynayacağız. Kendi taraftarlarımızın önünde bizim için önemli olan bu maçı kazanmak istiyoruz. Tabi ki zor bir maç rakibimiz play-off potasında bulunuyor. Nazilli'de de puan alabilmek için oynayacaklar. Ama biz de prestijimiz için mücadele edeceğiz." dedi.

Biçer, Sarıyer ile yapacakları karşılaşmada kart cezası bulunan Yüksel Kayaalp ile Hakan Duran'ın forma giyemeyeceğini tecrübe kazanmaları için genç oyunculara yer vereceklerini sözlerine ekledi.

Nazilli Şehir Stadyumu'nda saat 15.00'da başlayacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek.

Kaynak: AA / Spor

Cüneyt Biçer Sarıyer Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title