Haberler

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Volaka Açıklaması

"Genel kurulda yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diliyorum"

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, genel kurulda aday olmayacağını belirterek, "Genel kurulda yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi.

Volaka, yaptığı açıklamada, 2 yıl boyunca Nazilli Belediyespor'a başkan olarak hizmet ettiğini ancak son zamanlarda yaşananları da dikkate alarak 5 Haziran'da genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını söyledi. Bu süre içinde Nazilli Belediyespor'u daha iyi bir noktaya getirmek istediklerinin kaydeden Volaka, "Bunda başarılı olduk. 5 Haziran'da yapılacak olan genel kurulda yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diliyorum" diye konuştu.

Basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler de onursal başkanları Haluk Alıcık'ın destekleriyle yeni bir başkan adayının çıkacağını kaydetti. Böyle bir camiaya herkesin başkanlık yapmak isteyeceğini savunan Yüzügüler, "Çok yakında gelişmeler yaşanacaktır. Nazilli Belediyespor kesinlikle başkansız, yönetimsiz ve sahipsiz kalmaz" dedi. - Aydın

Kaynak: AA / Spor

Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title