Haberler

Nazilli Belediyespor'da 2 İmza

Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Manisaspor'un sol beki Gökhan Dinçer ve Bayrampaşa'nın golcü oyuncusu Melik Yeğin ile anlaştı.

Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Manisaspor'un sol beki Gökhan Dinçer ve Bayrampaşa'nın golcü oyuncusu Melik Yeğin ile anlaştı.

Daha önce Tokatsporlu sağ kanat Aykut Yenen, Fatih Karagümrüklü stoper Hüseyin Cankut, Sivas Belediyesporlu orta saha Berkay Öztuvan ve sol kanat Ali Akburç'u transfer eden siyah beyazlılar, Gökhan ve Melik'le de 2'şer yıllık mukavele imzaladı.

Geçen sezon 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Manisaspor'da şampiyonluk yaşayan 29 yaşındaki Gökhan, Manisa Demircispor'da profesyonel olup, Akhisar Belediyespor ve Fethiyespor'da da oynadı. Gökhan Dinçer, PTT 1'inci Ligi'nde 100, 2'nci Lig'de 70 ve 3'ünü Lig'de 12 maça çıktı.

20 yaşındaki Melik ise geride bıraktığımız sezonu Bayrampaşa'da geçirdi. Altınovaspor'da kariyerine start veren genç golcü, Manisapor ve Balçova Yaşamspor formalarını terletti. Profesyonel liglerde 42 karşılaşmaya çıkan Melik, 7 kez fileleri havalandırdı.

Basın Sözcüsü Özgen Türker, transfer çalışmaların sürdüğünü ifade ederek en 6 oyuncuyu daha kadroya katacaklarını ifade etti. Türker, "2 orta saha ve forvet, 1'er de stoper ile kaleci alacağız. Şeker Bayramı'na kadar bu mevkilerdeki eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Dinçer Bayrampaşa Manisaspor Nazilli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title