Haberler

Nasıl Kaza Yaptıklarına Bakarken Canlarından Olacaklardı

Edirne’nin Keşan ilçesinde 4 saat önce geçirdikleri kaza yerinde inceleme yapan iki kişi, kaza yapan başka aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde 4 saat önce geçirdikleri kaza yerinde inceleme yapan iki kişi, kaza yapan başka aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Meydana gelen ilginç kazada, bir kişinin sağlık durumun kritik olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Keşan'da trafik kazası geçiren Ünal Doğu (26) ve Turan Arda (44), Keşan Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 4 saat tedavi olduktan sonra taburcu edildi. Hastaneden çıkan Doğu ve Arda, kaza yaptıkları Sanayi Kavşağı'na gitti. Kaza yaptıkları yeri inceleyen Doğu ve Arda, başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

YAPTIKLARI KAZANIN AYNISI OLDU

İddiaya göre, Gelibolu yönünden gelip Migros Kavşağı'na gitmek isteyen Nevin Hacıoğlu (41) yönetimindeki 34 LB 0560 plakalı otomobil, Sanayi Kavşağı'ndan şehir merkezine dönmek isteyen Volkan Ünsel (35) yönetimindeki 22 FR 070 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan 34 LB 0560 plakalı araç, refüjdeki direğe çarparak durabildi. Kaza sırasında yol kenarında olan Ünal Doğu ve Turan Arda da kaza yapan araçların altında kaldı.

İLK KAZADAN HAFİF SIYRIKLA KURTULDU, İKİNCİ KAZADA AĞIR YARALANDI

Ağır yaralanan Doğu ve Arda ile araç sürücüleri olay yerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünal Doğu, durumunun ağır olması nedeniyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Doğu ve Arda'nın hayati tehlikesinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turan Arda Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title