Haberler

Narlıdere Kurs Merkezi Açılıyor

Güncelleme:

Narlıdere Belediyesi dershanesi olarak hizmet veren NARBEM, 'Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi Kurs Merkezi' adı altında yeniden eğitim hayatına dönüyor.

Eğitimde fırsat eşitliği sloganıyla yeniden Narlıdereli gençlere eğitim verecek olan Narlıdere Kurs Merkezi, Kaymakamlık ve Belediye arasında hazırlanan protokole, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi'nin attığı imza ile hayat buldu.

Narlıdere'ye yapılacak her türlü projeye varız

Narlıdere Belediyesi dershanesi NARBEM, 6528 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun hayata geçmesi ile birlikte kapatılmıştı. NARBEM Dershanesi'nin yeniden hizmet vermesi için her türlü girişimi gerçekleştiren Başkan Batur ve sivil toplum örgütlerine rağmen bir sonuç elde edilememiş, üniversiteye hazırlanan gençler, büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Narlıdere'nin yeni kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Batur, NARBEM dershanesinin yeniden gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlaması için gerekli olan protokolü Narlıdere Kaymakamlığında imzaladı. 'Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi Kurs Merkezi' adı altında eğitim hizmeti verecek olan merkez gerekli düzenlemelerin yapılmasının ardından çok yakında açılacak. İmza töreni sırasında bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi 'Üniversiteyi kazanmalarında bir katkımız olursa ne mutlu bize' dedi. Çiftçi"Narlıdere için çok gerekli bir kurum. Gençlerimize eğitimde çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu konuda destek veren özellikle Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Başarılı bir çalışma olacağına inanıyoruz. Bizde sık sık gelip kurs merkezimizi ziyaret edeceğiz ve gençlerin başarısı için her şeyi yapacağız. Burada bütün külfeti üstlenen belediyemizdir. Sayın Başkanımızın çalışmaları ve gayreti için müteşekkiriz. Narlıdere'ye yapılacak her türlü projeye varız" dedi.

Bayram sonrası hayata geçiyor

'Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi Kurs Merkezi' ile ilgili yapılan imza protokol töreninde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Batur 'Yıllardır maddi yetersizlikten dolayı iyi bir eğitim fırsatından yoksun kalan Narlıdere'nin gençlerine kucağını açmış ve onlarla birlikte başarıya yürümüş olan NARBEM'in 'Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi Kurs Merkezi' adı altında tekrar hayata geçmesi için verdikleri destek için Kaymakamımız Sayın Hayrettin Çiftçi'ye Narlıdereliler ve Narlıdereli gençler adına çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı. Batur "NARBEM kurulduğu yıldan bu güne parlak gelecek için sadece fırsata ihtiyacı olan gençlerimize yardım elini uzatmış başarılı bir projemizdir. Bugüne kadar nice gençlerimiz NARBEM'de eğitim alarak içinde bulundukları umutsuzluktan kurtulmuş geleceklerini şekillendirmeye başlamışlardır. Böylesine başarılı bir projenin siyasi malzeme yapılarak özel dershanelerle bir tutulması hem bizim hem de Narlıdere halkı tarafından tepki görmüştür. Sadece başarıyı amaçlayan başka hiçbir amacı olmayan bu sosyal projenin Sayın Çiftçi'nin katkıları ile tekrar hayat bulması hem bizi hem de Narlıdere'li gençleri sevindirdi. Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi Kurs Merkezimizin yeninde açılması emeği geçen başta Sayın Çiftçi olmak üzere, Narlıdere İlçe Milli Eğitim müdürümüze ve Narlıdere Halk Eğitim müdürümüze Narlıdereliler ve Narlıdereli gençler adına çok teşekkür ediyorum. Süratle gerçekleştirilen bu protokol çocuklarımızın geleceği ile ilgiliydi. Gerekli fiziki elden geçirmeler tamamlandıktan sonra Kurban Bayramı sonrası merkezimizi açmayı planlıyoruz. Narlıdere'ye ve Narlıdereli gençlere hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Kurban bayramı sonrası açılması planlanan 'Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi Kurs Merkezinde düzenlenecek olan kurslara kayıt olmak isteyenler Narlıdere Belediyesine ait 238 30 01 numaralı telefondan 1050'yi arayarak gerekli bilgileri alabilecekler. Kurslara sadece 8, 9, 11, 12 ve mezun olanlar katılabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Abdül Batur Narlıdere Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title