Haberler

Nani Yola Çıktı İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

Sarı-lacivertli kulüp, 'Luis Nani'nin İstanbul yolculuğu başlıyor' yorumuyla Nani'nin uçağa binmeden önceki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Fenerbahçe'nin, transfer görüşmelerine başladığını bildirdiği Luis Nani, İstanbul'a geliyor. Portekizli yıldızın bu akşam saat 22:00'de Sabiha Gökçen'de olacağı açıklandı. Sarı-lacivertli kulüp, Nani'nin uçağa binmeden önceki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

NANI'DEN İLK POZ

Fenerbahçe, sosyal medya hesabı İnstagram ve Twitter'dan 'Luis Nani'nin İstanbul yolculuğu başlıyor' notunu düşerek Portekizli yıldızın fotoğrafını paylaştı.

22:00'DE GELİYOR

Sarı lacivertli kulüpten yapılan son açıklamada, Nani'yi İstanbul'a getirecek uçağın bu akşam saat 22:00'de Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabiha Gökçen Fenerbahçe Luis Nani İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

...:

Bir de imza ataydı iyidi :) Heyecan fenaa

19
4
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

Aziz Yıldırım diye yazılır, ''Şikenin Kralı'' diye okunur. Hem de Avrıupa''dan tescillidir, tartışma götürmez. ISO 9001 belgeli. .

11
12
yanıtYanıtla
hakan güler:

bu fener kimleri harcamadıki gel senide bozuk para gibi harcasın

6
16
yanıtYanıtla
Fenerli degilim olmamda:

Ha sunu buraya yaziyorum, Fener bu sezon da yine sampiyon olamiyacak. . . . GÖRÜSÜRÜZ!!!

8
13
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

3 Nani 1 Sneijder etmez.

6
11
yanıtYanıtla
Brindar Keko:

Artık bundan sonrasını cimbom düşünsün

12
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gel Güzel Adam Gel :D

12
4
yanıtYanıtla
Izmirli:

Heyt be imzayi at hemen formayi kombineyi aliyoz hadi nani arkadan RVP costu fenerbahcem...

12
4
yanıtYanıtla
mehmet:

Nani geliyo cinconlular çıldıracak

13
3
yanıtYanıtla
Kadıköylü:

Efsane başkan diye yazılır Aziz Yıldırım diye okunur helal olsun

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title