Haberler

Nani'nin Formasını Alan Trabzonsporlu Taraftar: Formayı Yakmak İçin Almıştım

Güncelleme:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında Nani'nin formasını alan, ardından tepkiler sonrası formayı geri veren Trabzonsporlu taraftar, "Beni yanlış anladılar. Formayı yakmak için aldım." dedi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçındaki olaylar ülke gündemindeki yerini korurken, maçın 73. dakikasında Nani'nin formasını alan ve bazı taraftarların tepkisine maruz kalan Necati Çelebi isimli taraftar formayı neden aldığını açıkladı.

"YAŞADIĞIM OLAY TAMAMEN YANLIŞ ANLAŞILMAKTAN KAYNAKLI"

Fanatik bir Trabzonsporlu olduğunu söyleyen Çelebi, "Doğdum doğalı Trabzonsporluyum. Benim kara sevdam Trabzonspor'dur. Bu renklerden başka bir tutkum da yoktur. Maçta, tribünde yaşadığım olay tamamen yanlış anlaşılmaktan kaynaklıdır" dedi.

"NANI'NİN FORMASINI YAKMAK İÇİN ALDIM"

Her seferinde Trabzonspor'un hakkının yendiğini söyleyen Çelebi, Nani'nin formasını yakmak için aldığını belirterek" Tribündeki diğer arkadaşlar dolayısıyla formayı hatıra için aldığımı zannetti. Halbuki böyle bir şey söz konusu değil. Yakmaya fırsat olmadan formayı geri attım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Çelebi Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

trabzon 0- 4 FENERBAHÇE ))):

Bu yalana bişey söylemek istemiyorum ama hadi diyelim yakmak için aldın bu kadarda karaktersizlik olmaz ya adam sana insanlık yapıp forma verecek sende utanmadan yakıcaksın. aynen böyle devam edin size çok yakışıyor

10
4
yanıtYanıtla
ZORA4:

Döneklik bu taraftarın ruhunda var. Anlamadım nasıl insanlar bunlar.

10
3
yanıtYanıtla
Balıkcı remzi:

Trabzonlular futbolu namus meselesi yapıyor Aklınıza şaşayım hami kafalılarr

10
3
yanıtYanıtla
Mustafa:

karaktersiz ric ediyorsun istiyorsun veriyor sonra yakacaktım diyor yahu Trabzonspor kapatılsa ülkenin huzurunu bozuyorlar. zaten hakeme kalleşc arkadan saldırdılar

8
2
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

AMEDSPORA YAPILAN DENSİZLİĞİ KINIYOR, HEPİMİZİN KARDEŞÇE YAŞAMAMIZIN GEREKTİĞİNİ SAVUNUYOR VE ÇARŞI OLARAK AMEDSPORUN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTİYORUZ

5
5
yanıtYanıtla
ellidokuz:

az bile yaptılar ahmetmidir ahmakmıdır her neyse adınız.

yanıt2
yanıt0
ellidokuz:

ahmakspor olarak değiştirin adınızı.

yanıt2
yanıt1
yunus sever:

HAMSİ KAFALILAR NE OLACAK

8
2
yanıtYanıtla
gulbaharMobil-ANDROID:

sen kimsin naninin formasını yakacak korkudan ne yapacagini şaşırdı Fenerbahçe turkiyenin en büyük takımı trabzon spor fanatikleri akıllı olun kendinize gelin sizin yaptiginiz büyük bir rezillik!!!!!!!

5
4
yanıtYanıtla
HkMobil-IOS:

Nani'yi statlarında izlediklerine dua etmiyorlar da, ayak yapıyorlar. Siz hiç bu kadar Yıldızı bir arada canlı izleyebildiniz mi?

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title