Haberler

Nadal, 2 Milyon TL'lik Saatiyle Maç Oynadı

Güncelleme:

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Fransa Açık boyunca kolundaki 775 bin dolarlık saatiyle tenis oynadı.

Dünya tenisinin önemli raketlerinden İspanyol Rafael Nadal'ın Fransa Açık boyunca kolunda 775 bin dolarlık (Yaklaşık 2 milyon lira) saatle tenis oynadı.

"ASLA BUNU YAPMAZDIM"

Nadal'ın maçlar boyunca taktığı ve sadece 50 tane üretilen Richard Mille marka saatle oynadığı maçlar boyunca sporun gerektirdiği bütün hareketleri yaptı. Nadal'ın kolunda bir servetle tenis oynaması eski kadınlar dünya 1 numarası Lindsay Davenport'a soruldu. Davenport yaptığı açıklamada, "Saat çok pahalı. Ben asla bunu yapamazdım." dedi.



FEDERER, ROLEX SAATİYLE MAÇA ÇIKMIYOR

Nadal'la birlikte dünya tenisinin en büyük oyuncuları arasında gösterilen Roger Federer'in saat sponsoru ise Rolex. Fakat Federer hiçbir maçında Rolex saat ile müsabakaya çıkmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lindsay Davenport Roger Federer Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (6)

İbrahim PaşamobilWeb@haberler.com:

Ne olacak yani egemen bağış ın saatinin yanında nedir ki

7
1
yanıtYanıtla
Ünlüler:

abartmayinlan biraz, HUBLOT saati fiyati 120 bin

1
2
yanıtYanıtla
A..Mobil-ANDROID:

bunuda haber diye yaptinizmi

1
1
yanıtYanıtla
HAKKI:

çakma o saat bende de var

0
0
yanıtYanıtla
Recebıxx:

Zarrab''a bi sormak lazım. . . !

0
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

adama dedilerse bu maça bu saatle çıkarsan Bu saat senin olsun diye !! veya bu saatle birlikte birde para vericez diye ? niye çıkmasın ? saati çok sevdiğinden kolunda çıkmamıştır yani

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title