Haberler

    Mythbusters'ın Yeni Konuğu Doom Oluyor

    Aynı anda üzerinizde birden fazla silah, testere ve sağlık paketi taşıyabilir misiniz?

    Mahmut Saral - -

    Discovery TV'de yayınlanan popüler MythBusters programını bilenler vardır. Birçok dikkat çekici konunun araştırıldığı ve çeşitli çözümlerin sunulduğu programda bu kez bir video oyununa yer verilecek. id Software'ın kült FPS oyunu Doom, 31 Ocak'ta yayınlanacak bölümde, programın ana temasını oluşturacak.


    Eğer FPS oyunları oynuyorsanız şunu da bilirsiniz:"Kontrol ettiğiniz karakter, aynı anda birçok farklı silah ve ekipmanı üzerinde taşıyabilir. Böylece duruma göre istediğimizi seçer ve yolumuza devam edebiliriz." Bu durumu gerçek dünya için düşündüğümüzde ise, o kadar da mümkün olmadığını görürüz. Üzerinizde aynı anda kaç silah ve ekipman taşıyabilirsiniz ki?İşte MythBusters'ın yeni bölümünde bu sorunun da cevabı aranacak.


    Ek olarak, id Software'dan Tim Willits'in de katılımıyla bir Doom bölümünün gerçek hayatta canlandırılmasını izleyebileceğiz. Uzun süredir hakkında bilgi olmayan Doom 4 için de bu programda bilgiler gelebilir.


    Eğer videoyu göremiyorsanız tıklayın.


    İyi seyirler.



    Ekmek kızartma makinesiyle Doom oynamak



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title