Haberler

Myp'li Yılmaz: "Parti Olarak Bahçeli'ye Yardıma Hazırız"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “MHP, HDP’nin gerisinde kalamaz. Parti olarak Bahçeli’ye yardıma hazırız. Gerekirse BBP de MHP lehine seçimlerden çekilmelidir” dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "MHP, HDP'nin gerisinde kalamaz. Parti olarak Bahçeli'ye yardıma hazırız. Gerekirse BBP de MHP lehine seçimlerden çekilmelidir" dedi.

Yılmaz, ülkenin ağır bir sürecin içinde olduğunu ifade ederek, "Milli bir diriliş ve uyanışa ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Bu manada Bahçeli yönetimi her ne kadar yanlış yapmış olsa da böyle bir seçim süreci bu yanlışları tartışma zamanı değildir. Umarım Bahçeli bu manada bu seçimde MHP adına katkı sağlamak için herkesi göreve çağırır. Kimsenin derdi vekillik ya da makam değildir" ifadelerini kullandı.

"SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"

"Benim ya da partili il ve ilçe başkanlarımızın bir vekillik ya da makam mevki ihtirası yoktur" diyen Yılmaz, şöyle devam etti: "Bugün birlik günüdür. Bahçeli'nin yapması gereken herkesten nasıl faydalanacağı konusunda bir adım atmaktır. Sayın Bahçeli bu mantıkla devam ederse anketler HDP vekil sayısının MHP vekil sayısından fazla olacağını göstermektedir. 1 Kasım gecesi bu durumu ne tabana ne millete izah edemeyeceği açıktır. O nedenle en azından seçim sürecinde milliyetçi oylara katkı verecek her çağrıyı yapmalıdır." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Reyiz Yılmaz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Bozkurt Doğan:

adamsın reyiz. Ama Bahçeli oy artsın istemiyor bunu da millet görüyor zaten

3
0
yanıtYanıtla
Bülent ecevit:

Bu adam kim yeni gördüm Ama MHP lideri olsa MHP oyu ikiye katlardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title