Haberler

    Mwc 2015: Huawei Watch ve 7 İnçlik Mediapad X2 Tanıtıldı

    Huawei yeni ürünleri MWC 2015 etkinliği kapsamında açıkladı.

    Emre Çetinkaya - -

    Bugün itibariyle MWC 2015 etkinliği başladı. Etkinlik kapsamında ilk duyurular LG'den geldi. LG yeni ürünlerini kısa bir süre önce tanıttı. Şimdi ise sıra Çinli Huawei'de. Huawei, MWC 2015 kapsamında düzenlediği basın toplantısıyla Android Wear'lı ilk akıllı saati Huawei Watch'u ve MediaPad X2 tabletini açıkladı.


    Altın, gümüş ve siyah renk seçeneklerine sahip olan Huawei Watch, farklı farklı kayışlar ve 40 tane de arayüz sunuyor. Bunların yanında cihazda, 1.4-inç büyüklüğünde 400x400 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran, 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 4GB dahili depolama, 512MB RAM, 6 eksenli hareket sensörü, kalp atış sensörü, barometre, Bluetooth 4.1, Android Wear işletim sistemi gibi özellikler yer alıyor.


    Huawei Watch'un ilk etapta 20'ye yakın ülkede satışa çıkacağını belirtelim. Bu ülkeler arasında Türkiye yer almıyor.



    Gelelim MediaPad X2'ye. Geçen yıl tanıtılan MediaPad X1'in üst versiyonu olarak tanıtılan MediaPad X2'de 7 inç büyüklüğünde ekran yer alıyor. Cihazın bu ekranı 1920x1200 piksel çözünürlük sunuyor. Gücünü ise 8 çekirdekli 2.0 GHz saat hızında çalışan 64-bit Kirin 930 işlemciden alan cihazın iki farklı versiyonu yer alıyor.


    Bu versiyonlardan birisi 2GB RAM/16GB dahili depolama seçeneğine sahipken, diğeri ise 3GB RAM/32GB dahili depolama seçeneği özelliklerine sahip.


    Ayrıca iki modelde de çift SIM desteği yer alırken, yine her iki modelde de, 13MP arka, 5MP ön kamera, 5,000mAh pil, LTE Cat.6 ve Android 5.0 işletim sistemi gibi özellikler yer alıyor.


    İlk etapta Çin ve Batı Avrupa'da satışa çıkacak olan cihazın fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi yok.






    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title