Haberler

Mutlu Kaya'yı Vuran Eski Erkek Arkadaşına Ömür Boyu Hapis İstemi

Güncelleme:

Mutlu Kaya'yı vuran eski erkek arkadaşı 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapisle cezalandırılması mahkeme tarafından kabul edildi.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı silahla vurarak ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan eski erkek arkadaşı 26 yaşındaki Veysi Ercan, hakkında hazırlanan ve 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapisle cezalandırılması istenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

AĞIR YARALANMIŞTI

Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralanan Mutlu Kaya, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

GATA'YA SEVK EDİLMİŞTİ

Geçen salı günü Diyarbakır'dan Ankara GATA'ya sevk edilen Kaya'nın silahlı saldırıda ağır yaralanmasıyla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan ve Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede Mutlu Kaya'yı vuran şüpheli Veysi Ercan'ın 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri bulundurma' suçundan ömür boyu ve 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davaya önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

.:

sen daha ölmedin mi mutlu kaya

10
28
yanıtYanıtla
DILGEŞ:

MUTLUNUN HABERLERİNDEN GINA GELDİ ARTIK...YAW YETER MUTLU AŞAGI MUTLU YUKARI BU NE BEE...

14
22
yanıtYanıtla
Cengizhan uluturk:

ulan ne mutlu kayaymis tamam allah sifa versin ama bir tek.yaralanan bu kadin mi var bu ulkede tek sorunumuz bu mu her gu haber yapılıyor

18
6
yanıtYanıtla
arslan:

ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN MUBAREK GÜN FAKAT GATA DA REHABİLİTASYON İÇİN 6 -8 AYDIR SIRA BEKLEYEN ONLARCA İNSAN VARKEN DAHA AMELİYATININ ÜSTÜNDEN 1 AY GEÇMEDEN HASTANEYE KABUL EDİLİP TEDAVİYE BAŞLANDIĞI HALDE EĞER HALA ŞİKAYET EDİYORLARSA YAZIKLAR OLSUN BİR ÖĞRETMEN HALA SIRA BEKLİYOR KOCAELİNDE NE PARASI KALDI NE PULU HER ŞEYİNİ TÜKETTİ AMA KİMİN UMURUNDA DEĞİLMİ . . . ALLAH TÜM İHTİYAÇLARA BU GECE VESİLESİ İLE CEVAP VERSİN

19
1
yanıtYanıtla
örnek olur:

umarım verilen ceza örnek olur da kadın cinayetleri son bulur. Değil öldürmek zarar dahi vermekten kaçınır caniler. . .

13
1
yanıtYanıtla
Güzel günler aşkına:

Allah sana ve senin gibi şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin inşallah

14
0
yanıtYanıtla
sevgili:

niye, ömürboyu, aynisinimutlu, o. serefsize, yapsin. adelet, yerini, bulsun. ne, sucu, vardi, mutlununda, bu, hale, geldi

9
3
yanıtYanıtla
Erdal Bakırcı Mobil-ANDROID:

Bu kadar güzel, genç, masum ve yetenekli bir bayanı kasten öldürmeye teşebbüs eden pislik en az otuz sene hapiste çürümeli.

9
2
yanıtYanıtla
jaja:

bnce idam cezası gelsin. Muebbet az bunlara .yasamayı haketmıyor boyle terorıstler

10
1
yanıtYanıtla
komik kizz:

sibel can iftar iftar gezssin yazik mut lunun anasinin acliktan kıran girmis karnina

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title