Haberler

Facebook'ta Kendimi Mutlu Hisseddiyorum Dedi 7 Saat Sonra İntihar Etti

Güncelleme:

Facebook'ta aile fotoğraflarını paylaşıp kendisini mutlu hissettiğini ifade eden adam paylaşımdan 7 saat sonra av tüfeğiyle canına kıydı.

Antalya'da ailesinin fotoğraflarını çekip facebook'taki sayfasında kendisini mutlu hissettiğine yönelik paylaşımda bulunan 47 yaşındaki Ali Çalışkan, bu paylaşımdan 7 saat sonra av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

EVE DÖNDÜ ÇENESİNİN ALTINDAN KENDİSİNİ VURARAK İNTİHAR ETTİ

Olay, sabaha karşı Kepez İlçesi Fatih Mahallesi 3428 Sokak'taki gecekonduda meydana geldi. Kamyon şoförlüğü yapan Ali Çalışkan, ailesiyle birlikte gittiği memleketi Burdur'dan dün döndü. Eşi ve 2 çocuğu Burdur'da kalan Ali Çalışkan, saat 04.00 sıralarında evinin odasında çenesinin altına dayadığı av tüfeğini ateşleyerek yaşamına son verdi.

KOMŞULAR UYANIP SAĞLIK EKİPLERİNİ ÇAĞIRDI

Gürültüye uyanan komşuları Ali Çalışkan'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Çağrılan sağlık ekipleri Çalışkan'ın yaşamını yitirdiğini belirlerken, acı olayı duyan aile Antalya'ya geldi.

FACEBOOK SAYFASINDA "KENDİNİ MUTLU HİSSEDİYOR" GÖRÜNÜYORDU

Eşi ve çocuklarının fenalık geçirdiği Ali Çalışkan'ın, Facebook'taki sayfasında ailesinin fotoğraflarını yayımlayarak, kendisini mutlu hissettiğine yönelik paylaşımda bulunduğu görüldü. Bu paylaşımdan 7 saat sonra yaşamına son veren Ali Çalışkan'ın bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi.

Çalışkan'ın cesedi, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

kürt kızı:

Bazende bende düşünüyom Allah korusun bizi

27
3
yanıtYanıtla
fatih akdoğan:

her gün bir kaç intihar vakası yaşanıyor Türkiye)de

2
19
yanıtYanıtla
bulut:

Artık yedi saatte ne olduysa...Allah günahlarını affetsin

13
0
yanıtYanıtla
balotelli:

intihar gençliğimden beri aklımda olan bir düşünce. İnşallah birgün etmem

7
5
yanıtYanıtla
kemal:

Zor edersin intihar kolay bir şey değil. Eğer söyle mi etsem böyle mi etsem diye planlar yaparken bulursan kendini çok yaklaşmışsın demektir. Ihmal etme acilen bir pskiyatra görün. Bak psikologa değil pskiyatra.

yanıt0
yanıt0
Ankebut:

Allahtan ümidinizi kesmeyin... Rabbim kimseyi boşluğa düşürmesin kendinize bir uğraş edinin çok fazla kendinizi dinlemeyin.. dualarım tüm sıkıntılı kardeşlerim için

yanıt0
yanıt0
Ada:

Demekki mutlu değilmiş allah rahmet eylesin

9
2
yanıtYanıtla
mutlu nasil mutlulksa:

Oh etmis amma etmis degermi yasamaya darisi da bana

8
3
yanıtYanıtla
Ada:

Allahın verdigi canı almaya hakkın yok

yanıt3
yanıt0
doganay:

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESINE SABIR VERSİN ALLAHIN VERDİĞI CANI NASIL ALIRSIN ÇOCUKLARINI NİYE DÜŞUNMEN ALLAHIM HERKEZE AKIL FİKİR VERSİN İNTİHAR ETMEYLE KURTULAMASSIN.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title