Haberler

Test Sürüşünde Kafası Koptu

Güncelleme:

Adana'da müşterisinin motosikletiyle test sürüşüne çıkan motosiklet tamircisi, önce kaldırıma, sonra bariyerlere çarptı. Kafası kopan sürücü hayatını kaybetti.

Adana'da müşterisinin motosikletiyle test sürüşüne çıkan motosiklet tamircisi bariyerlere çarpınca kafası koparak hayatını kaybetti.

KASKSIZ TEST SÜRÜŞÜ YAPTI

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesindeki Ziyapaşa Mahallesi'nde bulunan kanal üzerinde meydana geldi. E.K (43) isimli motosiklet tamircisi, müşterisine ait 06 VFC 89 plakalı motosikletle kasksız olarak test sürüşüne çıktı.

BARİYERLERE ÇARPTI, KAFASI KOPTU

İddiaya göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden E.K, motosikletle ilk başta kaldırıma daha sonra bariyerlere çarptı. Başı gövdesinden kopan E.K, olay yerinde hayatını kaybetti.



SORUŞTURMA BAŞLATILDI

E.K'nın cesedi otopsi yapılmak için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (32)

misafir:

ALLAHIM ÖLÜMÜNDE HAYIRLISINI VERSİN ALLAH RAHMET ETSİN

66
3
yanıtYanıtla
özel siparişakziypak@hotmail.com:

bu yorumu beğenmeyen arkadaş akıl tutulması mı yaşıyosun merak ediyorum...

yanıt0
yanıt0
METİN:

SON BİR KAÇ AYDIR BU SİTEYE GİRDİĞİMDE DİKKATİMİ ÇEKEN BİR ŞEY VAR. KAFASI KESİLEN KOPAN İNSANLARIN HABERLERİ ÇOK FAZLA. İNSAN KAFASINA AYRI BİR İLGİNİZ Mİ VAR? SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞLAR.

56
9
yanıtYanıtla
şeyda:

motorcular hayvan gibi sürüyor yolda öyla bir hız yapıyorlar ki ölmemelerine imkan yok

40
18
yanıtYanıtla
kara alikaraali@yahoo.com:

...giz seyda, sen anlamassin senide bir bindirmek lazimki zevke sende gelesin.

yanıt0
yanıt0
123akziypak@hotmail.com:

motor gördü mü hayvan gibi araba kullanan sürücülere de değinseydin iyi olurdu... ben de motor sürüyorum ve 1 hafta önce sinyal vermeden u dönüşü yapan bir öküz yüzünden kaza yaptım. Bir anda önüme kırdı ve dönerken yandan ona çarptim.. Öküz dediğime bakma sürücü kadın dı, ama öküzlük namına herşeyi sergiledi... ve kazadan sonra da kaçtı serefsiz... Allahtan yavaş gidiyordum bir iki sıyrıkla atlattım...

yanıt0
yanıt0
kapkaraahmetbaykara33@hotmail.com:

motoru hayvan gibi süren tabiki var da araba süren hayvanlara ne demeli kaç tane araba sürücüsü yaya yolunda yayalara yol veriyor yazarmısın

yanıt0
yanıt0
galcimbuse:

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın.

48
1
yanıtYanıtla
laleler:

ipneye bak ne kadarda rahat anlatıyor .

33
6
yanıtYanıtla
Motorcu.:

tehlikeli olan motosiklet degil.Lanet olası bariyerler. araba kullanıcıları sizin icinde gecerli kemer takmadıgınızda taktirde camdan fırlamanızla bariyerlere carpıp giyotinle karşılacaksınız. Lanet olsun şu bariyer sistemine.Bu yaz bariyerden kac kişinin bedenleri parcalandı devletin umrundamı ?Motosiklet dostu bariyerlerin yapılması gerekiyor gelişmiş ülkelerde bariyer sistemi daha farklı maliyet icin demir profillerle donatılmıyorki her yer.Türkiye bitmiş yerin dibide zaten bu kadar bu siyasetle bu gidişatla ne bariyerleri düşünen olur nede bizi.Motorcu kardeşlerimi ve araba sürücülerini allah korusun. Motorcular ekipmansız araba sürücleride kemersiz yola cıkmayın. Türkiye yolları dünyanın en dandik asvalftıdır yolda sürtünmü sıfırdır frene bastıgınızda lastiklerin kitlenmesi ve savrulmanız bir olur.Mutlaka ve mutlaka yumuşak hamurlu lastikler halın ısınsın ki yolu tutsun.

23
6
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title