Haberler

Mustafa Topaloğlu Eşinden Boşanıyor

Güncelleme:

Türkücü Mustafa Topaloğlu, yıllardır boşanmaya yanaşmayan resmi nikâhlı eşi Hasibe Topaloğlu'nu sonunda boşanmaya ikna etmeyi başardı.

Hasibe Topaloğlu, 1976 yılında evlendiği Mustafa Topaloğlu’ndan anlaşmalı olarak boşanmak için  Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

50 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Ünlü türkücü, yaptıkları boşanma protokolü gereği iki çocuğunun annesi Hasibe Topaloğlu’na 30 bin lira maddi, 20 bin lira manevi olmak üzere 50 bin lira tazminat ile aylık 3 bin lira yoksulluk nafakası ödeyecek. Topaloğlu’nun imam nikâhlı ikinci eşi Derya Abnat’tan da iki çocuğu bulunuyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Topaloğlu İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (7)

aslısenaaa_ank@hotmail.com:

adama bak kadına bak bu çocuklar birisi sorduğunda babamızmı yoksa dedemizmi diyorlar merak ettim

26
2
yanıtYanıtla
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

vay 2. eş derya çok fenasın sonunda boşattırdın çok mutlusundur artık

14
0
yanıtYanıtla
ozan tasozantas1@hotmail.com:

üç kuruş para için kadınların kendilerini yakıştırdıkları insanlar böyle kadınları ben tembel sümsük para avcısı olarak görör ve yakınıma bile sokmam

10
0
yanıtYanıtla
cenkcenk0065@hotmail.com:

lan uzaylı heleki bu güzelim bayan seninn eşin olmuşş kabullenmişş sen mi şimdii boşanmaya ikna ediyorsun :))))

8
1
yanıtYanıtla
savaşserdarlar.1975@hotmail.com:

asıl cezayı bunlara vereceksiniz sanatcı halkın aynasıgibi olmalı ama bunlardan ayna olursa vayhalimize vayki vay.

7
0
yanıtYanıtla
komerkomer0@hotmail.com:

parayı veren düdüğü çalar arkadaş bu dünya düzeni böyle...

3
1
yanıtYanıtla
elanurrela341930@hotmail.com:

3.000 lira yoksulluk nafakası (hahahahah hiç güleceğim yoktu)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title