Haberler

Mustafa Sarıgül'ün Yol Haritası Belli Oldu

Güncelleme:

30 Mart'ta Topbaş karşısında seçimi kaybeden Mustafa Sarıgül, aktif siyasete dönmek için kolları sıvadı. Sarıgül'ün ilk hedefi CHP Genel Başkanlığı...

CHP'de "Çatı Aday" Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Köşk seçimlerinde Başbakan Erdoğan karşısında alacağı oy oranı merak edilirken, kulislerde olası bir başarısızlık durumunda Kılıçdaroğlu'nun koltuğunu kaybedebileceği iddiaları dillendiriliyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN KOLTUĞUNA 2 ADAY

Türkiye, ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken kulislerde olası bir başarısızlık durumunda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğunu kaybedebileceği konuşuluyor. CHP'de olası bir lider değişimi durumunda Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna 2 aday var. Bunlardan biri 30 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da seçimi kaybeden Mustafa Sarıgül, bir diğeri ise CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce.

ERDOĞAN KAZANIRSA BAŞKANLIĞA OYNAYACAK

Seçimlerde Başbakan Erdoğan'ın ilk turda seçilmesi durumunda Sarıgül de CHP Genel Başkanlığı’na oynayacak. Parti içindeki İhsanoğlu rahatsızlığından da faydalanacak Sarıgül, 10 Ağustos sonrası Kılıçdaroğlu’nun hiçbir şansının olmadığını düşünüyor.

İKİNCİ TURA KALIRSA KASIMI BEKLEYECEK

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa, Kılıçdaroğlu’nun bir şekilde "Başbakan Erdoğan’ı birinci turda seçtirmemesinin başarı olarak kabul edileceği" düşüncesiyle genel başkanlık hedefinden vazgeçecek ve bütün planlarını, kasım ayında olabileceğini öngördüğü erken seçime göre yapacak. Yeni bir parti kurması gündeme gelen Sarıgül'ün kurucu başkanlığını Abdurrahim Karslı’nın yaptığı Merkez Parti’ye katılabileceği de konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

ali coşi:

ben sarıgülden nefret ediyorum......ali coşi

40
6
yanıtYanıtla
ZAZA:

ben oyumu SARIGÜLE VERECEEEEEEEEM

30
15
yanıtYanıtla
ramazan:

Bırak Sarıgül''ü bu saatten sonra gazi mustafa kemal dirilip gelse bu millet chp e oy vermez artık. chp partisi milletin gözünde miladını doldurmuştur.. türkiyede sol tamamen bitmiştir.. Artık muhafazakar kalkınmanın ve dindar neslin tohumlarının atıldıgı yeni türkiye, 2023 projesi olan türkiye var ve bu projeyi gerçekleştirecek partiler ak parti ve türevleridir.. cumhurbaskanları ve basbakanlarıda Tayyip Erdoğan ve Mücahit Erbakan gibi Allah dostlarıdır..

19
17
yanıtYanıtla
Aksakal:

AKP tokadi yiye yiye samar oglani oldu.. bundan bir yol olmaz olmayan yolun haritasida olmaz

20
5
yanıtYanıtla
endoplazmik retikulum:

Yaa sarılgül, bir süre tatile çıksan ....

21
4
yanıtYanıtla
52-ordu:

Heygidi sarı sansar hey hiç kimse ne ŞAH nede PATİŞAH seninde bir oyun var benimde bak ben hiç genel başkanlıktan bahsediyommu. Geç onları önce mücadele rakiple olur sen rakibe değilde partine şahinsin sonunu görmeye başlamak güzel birşey.

15
3
yanıtYanıtla
YAVUZ:

AKP NİN OYUNU ...TAYYİBİN İHSANOĞLU KORKUSUNUN AÇIĞA VURMUŞ HALİ

4
12
yanıtYanıtla
demokrat:

Koyunlarda seçimleri kazanıyoruz diye ne kadar sevinirler. Halbuki seçimin kazanması koyunluğunuzu cürütmüyor ki, tek Türkiyede ne kadar aptal insan ve PKK sempatizanı yaşadığını ispatlıyor. Ortacağ mentalitesi bel bükmeyi ve ağa yalakalığını sever. Hangi psikopat olmayan insan rasgele siyasetciye böyle tapar?

11
4
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Aptal koyun Hitlerede seçilmiş diye saygı duyar.

yanıt0
yanıt0
ŞAŞKIN CHP,Lİ:

Kılıçdar oğlu Gitsin diye sarıgülü isteyen CHP,Ler erdoğana oy vere bilirler Buda erdoğanın işine yarar keh keh keh Gülem Bari.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title