Haberler

Uçakta Rahatsızlanan Mustafa Sarıgül, Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

İstanbul'dan Sivas'a gitmek için Türk Hava Yolları uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, kalkış öncesi rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Türk Hava Yolları'nın bu sabah TK 2658 sefer sayısıyla İstanbul- Sivas seferini yapan yolcu uçağında Şişli Belediyesi'nin eski başkanı Mustafa Sarıgül'ün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

UÇAĞIN KALKIŞINDAN ÖNCE RAHATSIZLANDI

İstanbul'dan Sivas'a gitmek için Türk Hava Yolları uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre sabah saat 05.00'da Atatürk Havalimanı'nda Sivas'a gitmek için THY'nın TK 2658 sefer sayılı uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kalkış öncesi aniden rahatsızlandı.

İLK MÜDAHALEYİ KABİN EKİBİ YAPTI

Göğüs ağrısı şikayetinin bulunduğu Sarıgül'e ilk müdahaleyi kabin ekibi yaparken, uçağa sağlık ekibi çağırıldı. Sarıgül daha sonra uçaktan indirilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Mustafa Sarıgül'ün sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Mustafa Sarıgül'ün yeğeni Murat Sarıgül, hurriyet.com.tr'nin sorusu üzerine "Bu sabah, bayram ziyaretleri için Erzincan, Sivas, Kastamonu gibi yerlere gidecekti. Ancak gribal enfeksiyona bağlı mide bulantısı nedeni ile hastaneye gidildi. Şimdi Etiler'de bir hastanede. Şu anda durumu iyi istirahat ediyor" dedi.

SARIGÜL TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, hastaneye kaldırılmasıyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Sarıgül, "Sivas üzerinden İstanbul yolculuğumuz sırasında üst solunum yolları enfeksiyonu ve ufak bir tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastaneye ulaştırıldık. Şu an sağlık durumumuz gayet iyidir. Tüm dostlara teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül Sivas Şişli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Aylin:

SANA SIFA DILIYORUM AMA DIS GÜCLERIN KUKLASI OLDUGUN BELLI. ALLAH TAN BASBAKAN FILAN DEGILSIN, YOKSA TÜRKIYEYI BITIRIRDIN

46
0
yanıtYanıtla
BİZİ YÖNET SARIGÜL:

Gettii. . getti ülkemin CHP tabanından yetişmiş en iyi mantarı. . pardon siysetçisi gettii. .

17
4
yanıtYanıtla
DİKTA KAFA CHP:

bu adam (sarıgül)seçimde vatandaş dövdü. bir değil. . . daha öncede dövmüş.

16
0
yanıtYanıtla
Karaman:

Istanbul Sisli liyi soyan, kendi üzerine 5 senede (arsa) servet biriktiren (mafya metodlarla) rezil. Helal etmeden topragi bulsun. Cehennemin dibini gitsin. . . egoist.

10
0
yanıtYanıtla
yaw he he:

tezden ölüm haberini bekliyoruz helvasını dağıtacaaaaam. .

7
3
yanıtYanıtla
AHH DEME OHH DE:

yanındada somun olsun

yanıt0
yanıt0
İzmirli:

Bizde izmirde lokma döktürelim bari. Hayrına sağlında bir hayrı yoktu kimseye, Topragını, dozerle açtıralım derice 10 metre falan. Bu. Yoksa çıkar

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Fotodaki ifade soyle: Cekülün kadesim bugun hastayim.

7
0
yanıtYanıtla
DEDE ŞEMSİ:

yahu bre bu adam ölmemişmiydi.

2
0
yanıtYanıtla
DOKTOR ABUZİTTİN:

gemi yara almış

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title