Haberler

Mustafa Sarıgül: "Muhalefet Kalmaya Değil, İktidara Gidiyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sarıgül, CHP’nin uzun yıllar iktidara gelemediğini belirterek, “Ankara’ya muhalefet kalmaya değil, iktidara gidiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sarıgül, CHP'nin uzun yıllar iktidara gelemediğini belirterek, "Ankara'ya muhalefet kalmaya değil, iktidara gidiyorum" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sarıgül, ön seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarıgül bugün, Sarıyer Belediyesi Kadın Emek Atölyesi'ni ziyaret etti. Burada kadınların yaptığı çalışmaları inceleyen Sarıgül, onlarla sohbet etti. Ardından ön seçim çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.

Engelliler için bir takım çalışmalar yapacağını kaydeden Sarıgül, "İlerideki em büyük amacım, ilk kanun teklifim engelliler için olacak. 'Engelli Bakanlığı'nı kurmakla mükellefiz biz" dedi.

"ÖN SEÇİMİ BEN BİR DEMOKRASİ BAYRAMI OLARAK GÖRÜYORUM"

Mustafa Sarıgül, ön seçimler için heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Ön seçimde demokrasi kazanacak, barış kazanacak, özgürlük kazanacak. CHP Türkiye'de uzun yıllar sonra ilk defa adaylarının bir bölümünü ön seçimle belirliyor. Ön seçimi ben bir demokrasi bayramı olarak görüyorum. Partili arkadaşlarımızın yurttaşlarımızın gösterdiği ilgi beni çok mutlu ediyor. Ön seçim heyecanını ben de bütün aday arkadaşlar gibi yaşıyorum. Ön seçim de bütün aday arkadaşlara başarılar diliyorum. İnanıyorum ki CHP'ye kayıtlı olan yurttaşlarımızın en iyi kararı partimizi ileriye taşıyacak partimizin muhalefet günlerini bitirip iktidar günlerini başlatacak en iyi adayları en iyi şekilde değerlendireceklerine ben yürekten inanıyorum. Ön seçimden çıkarsam benim iki konum olacak. Engelliler ve çevre. Engellilerle ilgili yasal düzenlemeler yapmayı çok arzu ediyorum" diye konuştu.

"CHP UZUN YILLAR İKTİDAR DEĞİL"

"CHP uzun yıllardır iktidar değil" diyen Sarıgül, "Ben de Ankara'ya muhalefet kalmaya değil iktidara gidiyorum. 2 tane görevim var. Birinci ulusal bayrağımızı ikincisi de CHP bayrağını burca dikmek" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Sarıgül Sarıyer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title