Haberler

Kadir Topbaş, Mustafa Sarıgül'ü Geride Bıraktı

Güncelleme:

İstanbul Başkanlığı için yarışan AK Parti'nin adayı Kadir Topbaş ile CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül arasındaki rekabet, istatistiklere de yansıdı.

Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası Habermetre, Kadir Topbaş'ın ve Mustafa Sarıgül'ün istatistiklerini tuttu. Seçimlere 3 ay kala Mustafa Sarıgül'ün Kadir Topbaş'ı yakaladığı yorumları yapılırken 2 adayın istatistiklerini sizler için kıyasladık.

İSTANBUL İÇİN KAPIŞACAKLAR

30 Mart yerel seçimleri öncesi partiler için en önemli kent hiç kuşkusuz ki İstanbul. Seçimlere 3 ay kaldı. AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin İstanbul adayları açıklandı. AK Parti, Kadir Topbaş'la yola devam ederken CHP, Mustafa Sarıgül'le çıkış yakalamanın peşinde. MHP'nin İstanbul adayı ise diğer adaylara kıyasla iddiasız. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'u Rasim Acar'la alma planı yapıyor. HDP ise Kürt hareketi içerisindeki en medyatik isimle İstanbul için aday: Sırrı Süreyya Önder.

ANKETLERDE SARIGÜL TOPBAŞ'I YAKALADI

Anket şirketleri İstanbul'daki mücadelenin AK Parti-CHP arasında geçeceğine vurgu yapıyor. Yapılan son araştırmalarda; İstanbul'da Sarıgül'ün Topbaş'ı yakaladığı görülüyor. Konsensus Araştırma Şirketi'nin anketinde Kadir Topbaş'ın ve Sarıgül'ün oyu yüzde 44 olarak açıklanmıştı.

KİM DAHA TREND?

Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası Habermetre, Kadir Topbaş'ın ve Mustafa Sarıgül'ün istatistiklerini tuttu. "Habermetre"nin yeni hizmeti "Kim Daha Trend?" bölümünde ikilinin istatistklerini sizin için derledik.

TOPBAŞ, SARIGÜL'Ü GEÇTİ

24 saatlik karşılaştırmada Kadir Topbaş 136 habere konu olurken Sarıgül, 91 habere konu oldu. Topbaş'ın 198 haberde ismi geçerken Sarıgül'ün ismi ise 350 haberde geçti. Topbaş'ın, 136 sitede haberi yayınlanırken Sarıgül'ün, 91sitede haberi yayınlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Kadir Topbaş Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (181)

anketörfssfssdsfsd@hotmail.com:

Topbaş diyenler yeşile sarıgül diyenler kırmızıya bassin lutfen

156
292
yanıtYanıtla
öylehakann_guney@hotmail.com:

Sarıgül'ün para vererek oraya buraya yazdırdığı Çare Sarıgül yazısının bir benzeri de buradaki yorum beğenmesinde görülüyor heralde :)

yanıt0
yanıt0
adem mazimyilmaz@hotmail.com:

CHP demek IMF demektir chp demek içki ve sigara demektir chp demek darbe demektir chp demek camilerin satılması demektir chp demek başörtülülerin kamu dairelerine girememek demektir chp demek pasif israil ve amerikanın kuklası demektir chp demek bankaların hotumlanması demektir chp demek zam demektir chp demek pasifize olmak demektir chp demek yönetici kadroya sahip olmayan geçici bir yönetim şekli demektir chp demek ........................ hangisini söyleyeyim arkadaşlar

41
311
yanıtYanıtla
Ranaay_nur_destina@windowslive.com:

CHP'yi sizin gibi açıklayan olmadı harfi harfiyen katılıyorum Adem bey :)

yanıt0
yanıt0
ARDAHANserhad571@live.com:

ALLAH BU MEMLEKETİ CEHEPEDEN KORUSUN

51
226
yanıtYanıtla
harun ışıkharun34@mynet.com:

Allah bu memleketi Din ile aldatanlardan korusun kardeşim

yanıt0
yanıt0
ANKETCİhilmi.2367@hotmail.com:

yalan anketlerede doydu bu millet. alın size anket. oylama başlamıştır. Kadir TOPBAŞ diyenler yeşil Mustafa SARIGÜL diyenler kırmızı

160
111
yanıtYanıtla
Betültubilik_olu@hotmail.com:

İNŞALLAH İSTANBUL'U KADİR TOPBAŞ ALACAK. RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN...

83
162
yanıtYanıtla
karslızirva10@hotmail.com:

rabbin seni çarpsın yaradanımızı sıkıştıkça ağzınıza alıyorsunuz desene rabbim hayırlısını nasip etsin diye nankörler

yanıt0
yanıt0
AKP TOPTAN İSTİFA ETMELİ HEMDE HEMENmustafaen:

AKP TOPTAN İSTİFA ETMELİ HEMDE HEMEN....

156
78
yanıtYanıtla
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title