Haberler

Mustafa Sandal, P&g Türkiye Facebook Sayfasında Canlı Konser Veriyor

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru Procter&Gamble (P&G), Türkiye'deki Facebook sayfasında Mustafa Sandal'ın yeni şarkılarını seslendireceği mini akustik konser düzenliyor.

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru Procter&Gamble (P&G), Türkiye'deki Facebook sayfasında Mustafa Sandal'ın yeni şarkılarını seslendireceği mini akustik konser düzenliyor.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Olimpiyat Elçisi Mustafa Sandal'ın P&G için özel olarak bestelediği "Teşekkürler Anne" adlı Olimpiyat şarkısını da söyleyeceği konser, 13 Ağustos 2012'de saat 22: 00'de P&G Türkiye Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Çocukları spor ve Olimpiyat Oyunları ruhu ile buluşturmak için kurulan Rüya Takım'a katılarak P&G Türkiye'nin "Teşekkürler Anne" projesine destek veren Mustafa Sandal'ın hayranları, konseri, P&G Türkiye'nin

"www.facebook.com/pgturkiye" adresindeki Facebook sayfasından canlı olarak izleyebilecek.

Sporcu annelerine ithafen bestelenen ve gençleri spor yapmaya davet eden

"Teşekkürler Anne" şarkısının video klibi de önümüzdeki günlerde yayına girecek.

P&G Türkiye Facebook sayfasında Olimpiyat Oyunları ile ilgili sorulara doğru yanıt verenler arasında yapılan çekilişle belirlenen 10 şanslı kişi ise, konseri stüdyoda izleme şansı bulacak. Mustafa Sandal ile önce özel bir akşam yemeği yiyecek olan 10 kişi, ardından konser alanına geçerek sanatçının yeni albümünün şarkılarını canlı olarak dinleyecek.

P&G Türkiye çalışanlarının da katılacağı akustik konserde, sanatçı, hayranları ile özel fotoğraflar çektirip, çeşitli hediyeler sunacak.

Muhabir: İstanbul

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Sandal Facebook Türkiye Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title