Haberler

Mustafa Latif Topbaş, 59 Milyon Liralık Hisse Sattı

Güncelleme:

Perakende zinciri BİM'in ana hissedarı Mustafa Latif Topbaş, kardeşi Ahmet Afif Topbaş'a 59 milyon 250 bin liralık hisse sattığını açıkladı.

Son dönemde adı Urla'daki villalar ve dinleme kayıtları ile gündeme gelen BİM Birleşik Mağazalar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş kardeşi Ahmet Afif Topbaş'a 59 milyon 250 bin liralık BİM hissesi sattı.

SATIŞ KAP'A BİLDİRİLDİ

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan duyuruya göre, dün belirtilen satış işlemi bugün gerçekleşti. Böylece halka kapalı 1.5 milyon adet BİM hisse senedi borsa dışından hisse başı 39.5 liradan Ahmet Afif Topbaş'a satıldı.

İşlem sonrasında Ahmet Afif Topbaş'ın şirket sermayesindeki payı yüzde 9.52'ye yükseldi. Mustafa Latif Topbaş'ın payı ise yüzde 15.78'den yüzde 15.28'e geriledi.

##5660425##

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Latif Topbaş Ahmet Afif Topbaş Urla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

AHMETahmet-45@hotmail.com:

900 E YAKIN DEVLET KURUMUDA SATILDI ORTADA KOCAMAN HİC VAR....BUNLAR ŞU 10 YILDA BU SERVETİ NASIL BULDULAR...BEN 5 BİNLİR PARA HAVALE ETSEM MALİYE BU PARANIN KAYNAGI NEDİR DİYE KAPIMI ÇALIYOR...MEMLEKET SATILDI ORTADA MALİYE YOK...

68
5
yanıtYanıtla
VATANselami@mynet.com:

KANSER İKEN BİLE HARAMI YİYEN BİR İNSANIN ŞEREFİNİ GRAMINI DÜŞÜNEMEM.EĞER DOĞRUYSA.YANİ KANSER OLACAKSIN BUNA RAĞMEN HARAM AVANTA YİYEBİLECEKSİN.BUNUDA NORMAL KARŞILAYACAKSIN ÜSTELİK KONUŞACAK HAKLIYIM DİYECEKSİN.DİĞERLERİNİN PARALELİ ŞUNU BUNU BEN ANLAMAM ONLAR ZATEN BELLİ.İKTİDARI YIKMAK RANT DERTLERİ.AMA SENİN ONLARDAN TEK FARKIN MÜNAFIK OLMAN EĞER HIRSIZLIK DOĞRUYSA.

45
5
yanıtYanıtla
serak demirsenol_kocatas@hotmail.com:

ya allah aşkına paralı klavyeciler ya hepiniz kişilksiz, beceriksiz,kabiliyetsiz siniz yada bu site patronlarınız mahsus kelimeleri devrik düşük salakca yazın da normal vatandaş olduğunuz zannedilsin diye söylüyorlar ya sizin eşiniz, kardeşiniz , ananız , babanız bu sitelermi olmuş sizde ne ar ne namus kalmış COM cular allah için hepinizi bir kuyuya atıp orda yaşamanızı sağlamak en hayırlısı

7
41
yanıtYanıtla
hakan utkuhakanutku40@hotmail.com:

parayla satılmış demek istedin sanırım. ama yanıldığını düşünüyorum. ben de aksine sizin aynı işi yaptığınızı düşünüyorum. ne de mi? çünkü aklı başında hiçbir insan yolsuzluğu hırsızlığı yapanı savunamaz.. ne dine sığar ne de insanlığa.başka bir hususa da değinecem şurada akp yi savunanlara dikkat ediyorum. ya pkklılar ya da pkk sempatizanları. çünkü açılımla Bdp nin yapamadıklarını başaramadıklarını bu hükümet kayıtsız şartsız yapmıştır. diğer savunan kesimde bu hükümetten nemalanan müteaahitler veya eğitim seviyesi düşük bilinçsizce Atatürk düşmanılığı yapan kişiler.

yanıt0
yanıt0
Rizeliorka8@mynet.com:

Bakin bu serak demir doğu kökenli. Bakin bizlerin Türk sandigimiz insanlar aslında doğulu ama Türk muş gibi yapıyorlar. Genelde yorumdan anlarsın. Biraz dikkat. ok dir. Bu adamı ciddiye almayın.

yanıt0
yanıt0
Doğa Kandemirtakarakan@mynet.com:

AKKA TOKKA.....MEN DAKKA DUKKA........TAYYİPİN ADAMLARI HERŞEY MÜBAH

34
13
yanıtYanıtla
VATANselami@mynet.com:

SIRAYLA ATATÜRKCÜ YOBAZ DEDİNİZ CUMHURİYET DEDİNİZ DİN ELDEN GİDİYOR DEDİNİZ İNSANLARI GURUPLAŞTIRIP KULLANDINIZ SOKAĞA ATATÜRKCÜ DİYE CUMHURİYET ELDEN GİDİYOR ARKINDAMISIN DİYE MİLLETİ DÖKTÜNÜZ.MÜSLÜMAN GEÇİNENLERİNİZ ARUPADA MİLLETTEN CAMİ YARDIM PARASINI BANKALARA KONULAN LARI ÇALDI HOLDİNG KURDU.HARAMI BİZE ANLATTINIZ ALLAHLA SOYDUNUZ BORSADA MÜSLÜMAN ŞİRKETLER KÜRESEL SERMAYEYLE BERABER MİLLETİ SOYDU.BİZEDE EVLADIN ASKERDE ÖLSÜN ÜLKENİ ZAMANLA BÖLERİZ ÖZERKLİK KÜRDİSTAN DERİZ DEDİNİZ.HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM HANGİNİZ İNSANSINIZ.HANGİNİZ ATATÜRKLE ALLAHLA KİTAPLA İNANÇLA CUMHURİYETLE MİLLETİ SÖMÜRMEKTEN BAŞKA ALAKALISINIZ.BU DÜZEN DEĞİŞECEK SİSTEM ÜLKE İDARESİ ADAM KAYIRMA BİTECEK.OT KAFALI TÜCCAR KAFALI HIRSIZ BEYİNLER.İDEOLOJİDEN BESLENEN KÖPEKLER.SİZ KENDİ PİSLİĞİNİZDE KENDİ TAYFANIZLA TÜRK MİLLETİ NAZARINDA NEFRET ÇÖPLÜĞÜNE GÖMÜLECEK ERİYİP GİDECEKSİNİZ.ALLAH SİZDEN BU MİLLETİ KORUSUN

41
2
yanıtYanıtla
YOLSUZLUK ve RÜŞVETkamet_007@hotmail.com:

Arkadaşlar şuna dikkat edin kimse CHPye yada MHPye oy verin demiyor. Tamam CHP ve MHP bu ülkeyi yönetemeyebilir. AKP ye alternatif partiler var CHP ve MHP dışında. hakkı görmek lazım başbakanin yolsuzluk ve rüşvetlerini görmemezlikten gelemeyiz. Ben de Akpye oy veren ve malesef pişman olan biriyim. Son dönemlerdeki başbakan ve vekillerin yaptıklarını bir araştırın. Ve o ses kayıtlarını bir dinleyin. Rezalet resmen. Ben secimlerde ya hepsine bascam(gecersiz olsun diye) yada Büyük Birlik Partisi'ne vercem oyumu. Göz göre göre yetim hakki kamu hakki yiyen insanlara oy veremem.

34
6
yanıtYanıtla
izleyicighhsg@hotmail.com:

Kardeşim tamamen dışarıdan yapılan algı ve yansımalarla nasıl düşünmemiz gerektiği bize empoze ediliyor.Yolsuzluk ve rüşvet konusunda o kadar kesin olma ya değilse öbür dünyada cevabını ve hakkını veremezsin.

yanıt0
yanıt0
uzayliorka8@mynet.com:

Adamin genetiği zaten Türk değilim diye bagiriyor, tipki Erdoğan gibi. Fakat iyi yapıyorlar bu AKP ve Kürtler bize. Soyup soğana çevirdiler Türkleri. Birde kendilerine kole yaptılar ooh ne güzel. Biz Türkler tipki eski Bizans gibi yok olacagiz ve Kürtler bu Ülkeyi yönetiyor zatende tamamen teslim alacaklar. Aferin AKP ve Erdoğan yakisir.

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title