Haberler

Mustafa Denizli: Psikolojim İyi Değil

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor maçı sonrası "Psikolojim iyi değil ancak hedeflerden vazgeçmeyeceğiz." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininden şikayet eden Mustafa Denizli, "Bu zeminde oynayacak olan tüm futbolculara yazık. hem izleyenlere, hem oynayanlara zevk vermiyor. çeyrek finalde deplasmanda 2-1 kazanmak avantaj ve bu avantajı bırakmayız. Akhisar'ın hocası çıkıyor, oyuncusu çıkıyor ve aynı şeyleri söylüyor. Kupada düşündüğümüz hedefe gideceğiz. Burada konsantrasyon sağlanmaz ama iki takım futbolcularına da tebrik etmek lazım" dedi.

"ARAMIZDAN AYRILMAKTA OLAN KARDEŞLERİMİZ VAR"

Takımdaki sıkıntıları anlatan Denizli, "Son 2,5 ayda bir tek çarşamba boş geçti. Bu sürpriz değil, uzun zamandır yaşadığımız hadiseler. Hem sakat olan hem de aramızdan ayrılmakta olan kardeşlerimiz var. Problemi olan kardeşlerimiz var. Bunu aşmak zorundayız. Kendi içimizden çözümler üreteceğiz. Zor bir yolculuk, üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL"

"Psikolojiniz iyimi?" sorusuna cevap veren Denizli, "İyi olması mümünkün değil, bunu çok net söyleyelim. Psikolojim bozuluyor diye hedeflerden vazgeçmeyeceğiz. Bu abartılı oldu, uykumuza, yediklerimize mal oluyor ama aşacağız. Bu ilk defa yaşadığımız bir zorluk değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Mustafa Denizli Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

blueice:

Yılda 7-8 trilyon alıyorsun niye bozulacak psikolojin. Psikolojinin bozuk olmaya hakkın yok. Akşam evine çocuklarına ekmek götürmek zorunda olan borçlarını ödeyemeyen emekçi işçiin psikolojisi bozuk olmalı. . . . Buna benzer bir lafı Mourinho söylemişti futbolcularına

15
0
yanıtYanıtla
SAVAS:

Kolayı var hocam ilaç başlarız sana :)

4
1
yanıtYanıtla
Sıvacı:

Hedefleri varmış. Hedefi kaldı lan.

2
1
yanıtYanıtla
Herikli:

GS yönetim hocayi degistirmekle isleri cok daha cikmaza soktu. Defans, da bir kac düzeltme yaparak isi daha kolay cözeridi. Sorun GS. defansi idi cünkü cok kolay gol yiyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
.............:

15 sene önce gitti bence senin kafa otur tv de program yapıyordun. . . ye iç yat . . .

0
0
yanıtYanıtla
Emosianal insan:

Fatih Terim Turk futbolunun sorunlarini cozun Stadyumlarin zemin sorunlarinin cozumu icin cozum yolu bulun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title