Haberler

Mustafa Denizli, Özgecan Arslan'ın Katil Zanlılarına Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Lig TV yorumcusu Denizli, Özgecan'ın katil zanlılarını hedef aldı, "F.Bahçe 5 gol atmış umrumda değil. Köpek diyeceğim, köpek 4 ayaklı. Bu köpek 2 ayaklı. Reziller" dedi.

Lig TV yorumcusu Mustafa Denizli, Gaziantepspor- Fenerbahçe maçı sonrası Lig TV canlı yayınında, Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan için hafızalara kazınacak bir konuşma yaptı.

Programın moderatörü Şansal Büyüka'nın karşılaşma ile ilgili görüşlerini sormasının ardından, "Benim kafam Fenerbahçe'de falan değil. Benim kafam Özgecan Aslan'da" diyen Denizli, sözlerine şöyle devam etti:

"FENERBAHÇE 5 GOL ATMIŞ, 10 GOL ATMIŞ UMRUMDA DEĞİL"

"Bu kızımız, bir ana kuzusu... Köpek diyeceğim, köpek 4 ayaklı. Bu köpek 2 ayaklı. Seni doğuran insana, kadına bu kadar aşağılık olabilir mi? 3 tane 2 ayaklı hayvan, bir filize saldırıyor. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz. Böyle bir vahşet olabilir mi? Fenerbahçe 5 gol atmış, 10 gol atmış umurumda değil. Köpek bile diyemezsin. Ortaçağ'dan kalmış beyinler, reziller.

"BU, BU ÜLKEDE KAÇINCI OLAY?"

Üç eşini öldüren adamı televizyona çıkartan bu ülke, muhtemelen Özgecan'ın katillerini de televizyona çıkartır. Bunun tarifi mümkün mü? Mersin gibi pırıl pırıl bir yerde. Bu, bu ülkede kaçıncı olay? Bu kaç kez olacak daha. Böyle bir olayın olduğu ülkede biz nasıl futboldan bahsedeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Gaziantepspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (49)

Gercekler acidirMobil-IOS:

Kiz kahraman olduya la bu ulkuculerin sayesinde;)

1
335
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

SUUDİ KRAL ÖLDÜ DİYE BAYRAK İNDİREN AKP YERYÜZÜNÜN EN BARBAR CİNAYETİNE KURBAN GİDEN KENDİ YAVRUSU İÇİN KAÇ SANİYE YAS TUTACAK.

22
3
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ÜLKÜCÜLERİN HEPSİ AYNI TOPLUMDAN TEŞHİR EDİN BUNLARI MHP SUPHİSİYLE NE KADAR GURUR DUYSA AZDIR.

9
14
yanıtYanıtla
yusufMobil-ANDROID:

artistlik yapma lan seriat gelsin dedigimizde amman aman gelmesin diip aglayanlarin basindaki sensin.. seriatin ne oldugunu irandan ogrenen beyin ozurluler serat olsa boyle adamlar kisasa kisas yapilir aile nr isterse o olurdu. ya simdi o annenin cigeri sogurmu bu sistemde.. insallah birgun islamin ne demek istedigini allahin emirlerinin ne anlama geldigini ogrenirsiniz... tabi gec olmazsa iyi olur

13
4
yanıtYanıtla
KartalmobilWeb@haberler.com:

AKP VE TAYYPN ESERİ ÖVÜNSÜN MEMLEKET NE HALE GELDİ

12
5
yanıtYanıtla
insanMobil-ANDROID:

doğru söylemiş bu adamlarda ırz yok namus yok

17
0
yanıtYanıtla
KartalmobilWeb@haberler.com:

Ulan öküz sensin ac tarihi oku Atalararimiz nasi yönetmis memleketi Memleketim dr Asayişmi kaldi Sokaklari PKK ya teslim yakinda da PKK ile kardeş yapacak bizi seni Öküzler Ampüle Oy vermeye devam

1
15
yanıtYanıtla
Selcuk Mobil-IOS:

İdam yasasi ciksin bunlar sehir ortasinda asilsin bak bakalim yapilacak mi bir daha

16
0
yanıtYanıtla
hoosttsss kemalistmobilWeb@haberler.com:

Küpeke niye hakarat ediyorson bunlar alcak yaratikdir bu sanki ilk ve son mu olcak

14
2
yanıtYanıtla
Celal:

Bu sapık canilerin defterlerinin hapiste vicdan sahibi kader kurbanlarınca durulecegini umuyorum. Kizimiza Allah rahmet etsin.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title