Haberler

Mustafa Denizli Florya'da

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Başkan Dursun Özbek ile Florya'ya giderek tesisleri gezdi DENİZLİ FLORYA'DA Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı açıklamada; "Yarın da stada gideceğiz ve her şeyi bilen, her şeye hakim olan biri olarak takımımın karşısına geçeceğim" dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Başkan Dursun Özbek ile Florya'ya giderek tesisleri gezdi

DENİZLİ FLORYA'DA

Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı açıklamada; "Yarın da stada gideceğiz ve her şeyi bilen, her şeye hakim olan biri olarak takımımın karşısına geçeceğim" dedi.

Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid- Galatasaray maçını Vicente Calderon'da izleme ihtimali de bulunurken bu durum henüz netleşmedi.

Galatasaray'da 3. kez teknik direktörlük görevine gelen Mustafa Denizli bugün başkan Dursun Özbek ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ni inceleyip, tesis çalışanları ile tanıştı. Tesiste yapacağı revizyon ile ilgili notlar alan tecrübeli teknik adam Madrid'e gitmeyip tesiste olan futbolculardan kaptan Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Burak ve Carole ile de görüştü. Mustafa Denizli başkan Dursun Özbek ile bir kez daha medya mensuplarını karşısına çıktı.

Önce dün olduğu gibi yine başkan Dursun Özbek mikrofonlara konuşarak; "Hocamla bugün buluştuk. Planlanmış bir şeydi. Amacımız Galatasaray'ın mabedi tesisini tekrar hocamıza gezdirmek, göstermekti. Takımla beraber olacağı yer burası. Burada çalışanları tüm şeyi hocama göstermek. Onun da görüşlerini almak için buradayız. Burayı beraber geziyoruz. Kendisinin de geçmişten bugüne değişiklikleri görmesi. Takımdan buluşmadan önce tesisi tanımak için önemliydi."

Başkan Dursun Özbek'in ardından Mustafa Denizli medya mensuplarının sorularına şu yanıtları verdi.

"Süre olarak bir hayli zaman geçti. Bastığımız çimler bizim zamanımızda, Ali Uras'ın büyük emekleriyle hayata geçti. Burası toprak bir sahaydı. Sizler daha basınla tanışmamıştınız. Dün akşam Başkanla oturup, belirli görüşmeler sağlandıktan sonra takımla ne zaman buluşacağımın büyük bir değeri vardı. Takımla buluştuğum zaman, herkesle ilgili bilgi sahibi olmam lazım, tüm tesiste çalışanlarla. Bütün personelimiz ile toplantı yapacağım bugün. Benden önceki programlarda ne olmuş, neler olmuş. Burası bittikten sonra alt yapıya geçeceğim. Dün onlarla da randevulaştık. Takımla birliktelik sağladığın zaman, hangi birimin hangi hizmeti verdiğini bilmem gerekiyor.

Günümü burada geçireceğim, tüm birimler neyin ne olduğu neler yapılabilir. Takımın karşısına geçtiğim zaman buradan bilgi sahibi olacağım. Burada seyahate gitmeyen arkadaşlar buradaymış. Bilmiyordum, burada karşılaştım. Onlarla sohbet etme şansım oldu. Çokta Mutlu oldum. (Carole, Hamit, Burak Selçuk). Takımdan önce onlarla birlikte olmak benim için önemliydi.

Benim zamanım burada uzun geçecek. Sizi ve camiayı ve diğer medya kuruluşlarını bilgilendirmek için açıklama yapma ihtiyacı duydum."

Denizli, tüm işlerini bitirebilmesi durumunda sadece maçı izlemeye Madrid'e gidebileceğini, takımla ilgisi olmadan sürpriz yapabileceğini söylerken; yarın önce TT Arena'yı gezeceğini ve orayı da iyi tanımak istediğini sözlerine ekledi.

Yardımcıları kim olacak ?

Yardımcıları konusunda bir soruya cevap veren Mustafa Denizli, "Şu anda net bir şey yok. Hiç acele edecek bir konumum yok. Ben takımla direkt temas sağlayıp, birlikteliği devam ettirmek istiyorum. Stefano ile konuşacağım. Onun dışında düşüncelerimi göreve başladıktan sonra hayata geçireceğim. " dedi.

Transfer talebim olmadı

Transfer için hiç bir talebi olmadığını da belirten Denizli, "Olur mu bunu bilmiyorum. Takımla yol aldıktan sonra daha net konuşabiliriz. Düşüncelerimi ilk takımımla görüşeceğim." açıklamasını yaptı.

Denizli, "Beşiktaş'ta 32. hafta şampiyonuz demiştiniz, şimdi de diyecek misiniz? sorusuna ise "Bir gün öyle bir şey hissedersem onu sizle paylaşırım. Ben düşüncelerimi hislerimi paylaşıyorum. Şu an öyle bir şey yok. Durumu görelim." demekle yetindi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Florya Metin Oktay Tesisleri Atletico Madrid Mustafa Denizli Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title