Haberler

Mustafa Ceceli Yeni Arabasına Kavuştu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Gökhan Töre'nin de sahip olduğu sadece 150 adet üretilen 1 milyon 800 bin lira değerindeki otomobiline kavuştu.

Mustafa Ceceli müziğe olduğu kadar arabalara da bir o kadar hâkim olduğunu yaptığı son hareketle belli etti. Ünlü anatçı, lüks İngiliz markası Aston Martin'in DB9 GT Bond Edition adlı modelinden satın aldı.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Yemek çıkışında Gökhan Töre'nin kullandığı özel seri Aston Martin otomobili gören Mustafa Ceceli, o araçtan satın almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü şarkıcı, vakit kaybetmeden sadece 150 adet üretilen ve 565 bin euro'ya (1 milyon 800 bin lira) satılan Aston Martin DB9 GT Bond Edition için sipariş verdi.

BENTLEY'İ GÖZDEN ÇIKARDI

Seri tükenmeden yetişen ve hayaline kavuşan Mustafa Ceceli, iki ay önce de 1,5 milyon lira değerinde el yapımı bir Bentley satın almıştı. Ünlü şarkıcının Töre'de görüp hayran kaldığı otomobilin aynısından alabilmek için Bentley'i gözden çıkardığı ve birkaç hafta önce sattığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Ceceli Aston Martin Gökhan Töre Bentley Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Col:

AKP yi desteklemenin faydaları . .

14
0
yanıtYanıtla
CAKMA MHPLI:

GUZEL BIR TERCIH GERCEKTEN EN COK BEYENDIGIM ARABALARDAN BIRI IYI GUNLERDE KULLAN MUSTAFA KARDES

5
4
yanıtYanıtla
chpli:

Yahudi gavur malı arabalara milyonlar sayıyorlar, bunlar filistene bomba olarak gidiyor. Neden hükümete yanaştıgı belli. .

5
2
yanıtYanıtla
ASTON MARTIN LOVER:

TURKIYEDE YADA HERHANGI BIR MUSLUMAN ULKE ASTON MARTIN AYARINDA ARABA YAPTIDA BIZMI ALMADIK

yanıt3
yanıt1
irem akyurek:

ya sızene adam begenmıs almıs duzgun konusun cecelım hakkında telbıyeszlıgn luzmu yok. . . ! Turkıyede vardıda adammı almadı gerızekalılık yapmayı allah hepinıze beyın vermıs kullanın bıraz bosa gıtmesın aptal gelmıs aptal gıdıosunuz . . . !!!

1
3
yanıtYanıtla
dogu:

tipsiz herif istediğin kadar kas tarzın yok bir kere

2
0
yanıtYanıtla
AHMET:

ŞİŞ LAFLARINIZA DİKKAT EDİN

yanıt0
yanıt0
MMOM:

Müslüman, her akşam Esma-i Hüsna yı oku, bolluk bereket e kavuş.

2
0
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

Ekran karşısında Mutevazi rolü yapan biri nasıl 1. 5 milyonluk araba alabiliyor, Tipik AKP Müslümanı. 2 dönüm parkın yıkılmasına betona donuşmesine ses çıkarma. 1. 5 milyonluk arabayı gosteriş için al hava at. Devir bu devir. .

0
2
yanıtYanıtla
AHMET BAŞKAN:

SANENE BİLADER KENDİ KAZANIYO KENDİ HARCIYO

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title