Haberler

Mustafa Ceceli'den Tarkan'a İlginç Gönderme

Güncelleme:

Mustafa Ceceli Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde Tarkan'a göndermede bulundu.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konser sonrası ilginç açıklamalarda bulundu. Ceceli konserler için kendisini Tarkan'la karşılaştırdı.

HER KOLTUĞA İKİ KIRMIZI GÜL

Başarılı şarkıcı Mustafa Ceceli, bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde, ''Aşk İçin Gelmişiz'' isimli albümünde yer alan şarkılarının da ilk kez yer alacağı konserini gerçekleştirdi. Her 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Bostancı'da sahne alan Mustafa Ceceli, sevenlerine her bir koltuk için ikişer adet kırmızı gül bıraktı.

''ÇOK BAŞKA BİR DUYGUYMUŞ''

Mustafa Ceceli'nin konser bileti günler öncesinden tükenmesi sanatçıyı öylesine mutlu etti ki basın mensuplarıyla yaptığı röportajda ilk cümlesi bu oldu. Mustafa Ceceli röportajında, "Şimdi Tarkan'ı daha iyi anlıyorum. Biletler satışa çıktığı anda bitmesi çok başka bir duyguymuş. Tabi henüz Tarkan gibi 10 gün üst üste bilet satabileceğimi sanmıyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Ceceli Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

Ceylin:

Mustafa Ceceli her zaman 1 numara bütün şarkıları ayrı bir güzel seni seviyoruz mustafa Ceceli

29
13
yanıtYanıtla
adim adam:

fasist işte kilo kipirdamiyor. bu durumda ne peşinde

20
11
yanıtYanıtla
Zzzz:

Yalaka seni

10
18
yanıtYanıtla
Ceceli 1:

Ceceli number one

14
1
yanıtYanıtla
Abdulkadir:

Sesi Tarkan''a 10 basar

10
3
yanıtYanıtla
Doğru YolMobil-ANDROID:

Dünya örnek sanatçı görsün. Uyuşturucu bağımlısı, aile terbiyesi almamış, sapkın ve din düşmanı sanatçı istemiyoruz.

10
2
yanıtYanıtla
Ceylin:

Mustafa Ceceli 1 NUMARASIN burada çoğu insan atmış da atmış kimsenin insanlığı sorgulamak size düşmez önce kendinize bakın ne kadar kolay demi insanlar hakkında atıp tutmak

8
2
yanıtYanıtla
Donatello:

Hey ak çiftlik sığırları biraz objektif olmayı öğrenin dünkü çocuk mustafa hükümetin maşası olan biri hiç bi zaman star olamaz anca ayakçı takımı olur daha ileri gidemez kac kere oturdugum yere geldi bedava konser verdi birine gitmedim ama tarkanı görmek o şahane sahne performansini görmek için harbiyeye gidiyorum her sene

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title