Haberler

Mustafa Ceceli Alevilerden Özür Diledi

Güncelleme:

Alevi kültürünün önemli temsilcilerinden Âşık Daimi'ye ait 'Kainatın Aynasıyım' adlı deyişi eksik söylemesi nedeniyle Alevilerin tepkisini çeken Ceceli, özür diledi.

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin "Aşk İçin Gelmişiz" adlı yeni albümünde Alevi kültürünün önemli temsilcilerinden Ozan Âşık Daimi'ye ait deyişi değiştirerek ve bazı bölümleri çıkartarak okuması, tepkilere neden oldu. Bunun üzerine sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Ceceli, özür diledi.

CECELİ NEDEN TEPKİ ÇEKTİ?

Ceceli, geçen hafta düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde seslendirdiği 'Kainatın Aynasıyım' isimli deyişin "Bana eğilsin melekler" kısmını "Bana eğilmiş melekler" olarak değiştirmiş, "Tevrat'ı yazabilirim / İncil'i dizebilirim / Kur'an'ı sezebilirim / Madem ki ben bir insanım" bölümünü ise tamamen çıkarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Ceceli Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

.....Cübbeli Hüso Hoca.....:

Bu aleviler niye kuduriii ki??Alevilik nedir ki?? Din mi yoksa kültür mi?? Ama kesin islamın bir meshepi deyil. Islamın 4 meshepi var, hepisinin de ortak olan şeyleri var. islamin şartı, imanın şartı, ama aleviler bunlarım hic birine uymiler ki. . . abdest yok, kuran yok namaz yok. . . bu nasil müslümanlikdir. . . Hz. Alinin yolunda güya gidiler, eeh Hz. Ali 5 vakit namaz kılan biriydi. . . buna ne diyisiniz ha??

47
77
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!!:

hacı mısın hocamısın nesin biz ehlibeyt soyundanız aç bir tarihi oku aleviler hakkında öle yorum yap

yanıt25
yanıt5
ÜLKEM:

Aleviler hdp-pkkya oy vermiş ihanete ortak olmuşlardır

27
61
yanıtYanıtla
Neden:

Oy verirken başlarında mıydınız? Ya da en önemlisi Aleviler sana ne yaptı ,kime nee yaptı da ayağınıza taş bile değse onlardan biliyorsunuz?Bi pis ellerinizi çekin yahu Alevilerin üzerinden,rahat bırakın insanları. Öbür dünyada iki yakanızda olacak yaraladığınız -yaptığınız elleri ,gönülleri ...

yanıt0
yanıt0
Hilay:

Özür dileyecek bir durum yok

26
50
yanıtYanıtla
özen:

Mümkünse hiç söylemesin ve herkes ağzına ve gönlüne yakışanı söylesin. Bir adama bakın bir de deyiş'' e. Üstüne haddini aşarak deyişi kırpmaya ve değiştirmeye kalkıyor. Herkes haddini bilsin lütfen!

36
34
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!:

ya adam gibi okuyacaksın yada okumayacaksın herkes deyiş okuyamaz zaten

48
14
yanıtYanıtla
zort:

alisiz bir alevilik olmali

10
46
yanıtYanıtla
Neden:

Beyinsiz insan bol olunca alevisiz Alevilik de mantıklı geliyor sanırım olmayan mantığınızda...Şaka gibisiniz,hem de eşşek şakası gibi...:)))

yanıt1
yanıt0
Bırgül er:

Kımın alı kımın alı sız olduğunu kımsenın ha tı deyıl dır onun söyleyen ancak asalık dır yobaz dır kendın ınsan zan eder ama hayvandan farkı yoktur

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title