Haberler

    Mustafa Aydın'a İslam Dünyası Yılın Eğitimcisi Ödülü

    Her yıl "The Muslim World Biz" fuarı ve konferansı ile eş zamanlı olarak İslam İşbirliği Teşkilatı (Organization of Islamic Cooperation), Cidde Ticaret Kalkınma İslam Merkezi (ICDT), Fas-Arap Üniversiteler Birliği (AARU) ve Ürdün - Malezya Hükümeti katkılarıyla düzenlenen İslam Dünyasının En İyileri 2016 Ödülü'ne bu yıl İslam dünyasına katkılarından dolayı İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın layık görüldü.

    Her yıl "The Muslim World Biz" fuarı ve konferansı ile eş zamanlı olarak İslam İşbirliği Teşkilatı (Organization of Islamic Cooperation), Cidde Ticaret Kalkınma İslam Merkezi (ICDT), Fas-Arap Üniversiteler Birliği (AARU) ve Ürdün - Malezya Hükümeti katkılarıyla düzenlenen İslam Dünyasının En İyileri 2016 Ödülü'ne bu yıl İslam dünyasına katkılarından dolayı İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın layık görüldü. Dr. Aydın, Türkiye adına bu ödülü alan ilk Türk oldu.

    "Bu ödülü size takdim etmekten gurur duyuyoruz"

    Malezya Putra WorLd Trade Center Kuala Lumpur'da 19 Ekim'de Malezya saati ile 11.00'de gerçekleşen ödül töreni için İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın'a gelen davette şunları söyledi:

    "Değerli Dr. Mustafa Aydın, İslam dünyasına değerli katkılarınızdan dolayı saygımızın bir göstergesi olarak bu ödüle layık görüldünüz. Özellikle İslam dünyasında enerjiniz bir fark yaratıyor ve insanların hayatlarında pozitif bir etki oluşturuyor. Özellikle eğitim ve iş alanları başta olmak üzere, tüm başarılarınızı kutlamak için sizlere 'İslam Dünyasının En İyileri' ödülünü takdim etmekten gurur duyuyoruz.

    Ödülü size vermemiz, bu yılki katılımcılara enerji verecek ve kişisel ve iş alanındaki başarıya ulaşmalarını sağlayacak. 'İslam Dünyasının En İyileri' ödülü, Müslüman ülkeler arasındaki ekonomik ve sosyal bağlarını güçlendiriyor ve bu ülkelerle dünyanın geri kalan kısmındaki yapıcı anlayışı arttırmaktaki çabalarından dolayı, önde gelen sanayici ve topluluk liderlerini belirleyici ve tanımlayıcı olarak görülüyor. Ödül ayrıca, alan kişileri kendileri ve ülkelerinin refahı için katkıda bulunan yetenekli iş adamları olarak sembolize ediliyor. Bu ödül ayrıca genç nesillere ilham kaynağı olması açısından önemli olmakla birlikte global ekonomide verimli ve yetenekli katılımcılar olarak yer almada imajınızı güçlendiriyor."

    'Eğitim diplomasisi" kavramını literatüre kazandırdı

    İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, eğitim alanında ulusal ve uluslararası anlamda yaptığı çalışmalarla da öne çıkıyor. Aynı zamanda Avrasya Üniversiteler Birliği (EURAS) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı görevlerinde bulunan Dr. Aydın, başta İslam dünyası olmak üzere katıldığı her çalışma alanında huzur, barış ve istikrarın ancak eğitim ile mümkün olduğunu vurgulaması, 'eğitim diplomasisi' kavramını literatüre kazandırarak bölgesel ve küresel sorunlara çözüm önerileri getirilmesini sağlaması, düşük ekonomi düzeyine sahip toplumların ve özellikle mültecilerin eğitiminde öncü çalışmalarıyla eğitim dünyasında öncü olması dolayısıyla bu ödüle layık görüldü.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mustafa Aydın Malezya Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title