Haberler

    Muslera'dan Anderlecht Sözü

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı kırmızılı taraftarlara seslenerek Şampiyonlar Ligindeki Anderlecht maçında hata yapmayacağına dair söz verdi.

    Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı kırmızılı taraftarlara seslenerek Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht maçında hata yapmayacağına dair söz verdi.

    Salı günkü mücadeleye çok iyi hazırlandıklarını belirten Muslera, NTV Spor'a verdiği demeçte, "Anderlecht maçına çok iyi hazırlandık. Hocamızın verdiği taktikler doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Onlar olmayınca bir eksiklik var. Onlar olunca daha iyi oynuyoruz. Destekleri her zaman arkamızda olsun bütün sezon boyunca bunu bekliyoruz." şeklinde konuştu.

    Şampiyonlar Ligi'nin çok zor bir arena olduğundan bahseden Uruguaylı eldiven, "Her zaman yaptığımız gibi adım adım ilerleyeceğiz. Zor bir gruptayız. Gruptan çıktıktan sonra adım adım maçları değerlendirip devam etmek istiyoruz. Arsenal ve Dortmund şampiyonlar liginin deneyimli takımları. Tabii ki Anderlecht'i de unutmamak lazım buraya kadar geldiler. Biz her zaman en iyi oyunumuzu oynamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı."SİZ DE FARKEDECEKSİNİZ"

    Avrupa'da yabancı sınırlaması olmadığına değinen başarılı kaleci, "Ancak sadece yabancılarımız yok. Kadromuzdaki Türk oyuncuları da unutmamak gerek. Çünkü aramızda o kadar yetenekli oyuncular var ki Avrupa'da oynayabilecek kapasitedeler. Hocamız başarılı bir kadro kurabilmemiz için çok çalıştı. Kendisi de çok bilgili. İlerleyen günlerde bunu siz de farkedeceksiniz." dedi.

    Taffarel sayesinde gelişmeye devam ettiğinin altını çizerek, "Her zaman gelişmeyi seven bir oyuncuyum ama unutmamak lazım ki Taffarel benim kaleci antrenörüm. Onun sayesinde çok gelişme gösterdim. Kendisi eski bir dünya şampiyonu ve bu da benim için bir şans. Taraftarlarda beni böyle görüyorlarsa mutlu olurum." açıklamalarında bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title