Haberler

MÜSİAD'dan Teşekkür Yemeği

Güncelleme:

MUSİAD Urfa Şubesi, geçtiğimiz hafta düzenlenen Genel İdare Kurulu Toplantısı'na destek veren üyeleriyle düzenlenen yemekte buluştu.

Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta 700 kişinin katılımlarıyla gerçekleşen MÜSİAD 88. Genel İdare Kurulu Toplantısı ile ilgili MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi, destek veren sponsorlara ve üyelerine teşekkür yemeği adı altında yemek verdi.

Gerçekleşen teşekkür yemeğine sponsor firmalar, MÜSİAD Üyeleri, Genç MÜSİAD Üyeleri ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da iştirak etti. MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin yemek öncesi yapmış olduğu değerlendirmede, "31 Ekim-02 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenen ve 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen MÜSİAD 88.Genel İdare Kurulu Toplantısı'na MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak ev sahipliği yaptık. Yaklaşık 700 kişiyi ağırladığımız program boyunca misafirlerimiz dışında bizleri yalnız bırakmayan ve her konuda desteklerini esirgemeyen başta Şanlıurfa Valimiz Sayın İzzettin Küçük olmak üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Başkan Yetkin, "88.Genel İdare Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını bir kez daha Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, bu organizasyonda katkılarını esirgemeyen kıymetli tüm sponsorlarımıza, MÜSİAD 88.Genel İdare Kurulu Toplantısı kapsamında gerek gala gecemizde gerekse toplantı ve çalıştaylara iştirak eden üyelerimize ve görev alan üyelerimize ve yönetim kurulu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Başkan Yetkin, GİK Toplantısı sonrası Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile başlayan teşekkür ziyaretlerinin, büyükşehir ve ilçe belediyelerine de yapılacağını, bununla birlikte program boyunca güvenlik noktasında desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Polis Teşkilatına da şükranlarını sunmak adına Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'na teşekkürlerini sundu.

PINARBAŞI BİLGİ VERDİ

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da yapmış olduğu değerlendirmede, MÜSİAD'ın davetinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Abdurrahman Yetkin ve MÜSİAD Üyelerine teşekkür etti. Şanlıurfa'da görev yapmış olduğu süre boyunca yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verirken, MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Samimi sohbet ortamında geçen toplantıda üyelerin sorularına da içtenlikle cevap veren Pınarbaşı'na, hat sanatı içeren el yazması tablo hediye edilirken, gerçekleşen toplu fotoğraf çekimi ile tanışma ve teşekkür yemeği sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Genel İdare Kurulu Eyüp Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title