Haberler

Musa Aydın: "2020 Tokyo Olimpiyatları'nın Startını Verdik"

Türkiye Güreş Federasyonu Olimpik Kurul Toplantısı yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu Olimpik Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası konuşan Başkan Musa Aydın, 2016 Rio Olimpiyatları'nın değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, 2020 Tokyo Olimpiyatları için de start verdiklerini ifade etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın yönetiminde yapıldı. Toplantıya Dünya Güreş Birliği (UWW) Yönetim Kurulu Üyesi Rodica Maria Yakşi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve milli takım teknik direktörleri katıldı.

Toplantı öncesinde, 2016 Rio Olimpiyatları'nın öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmelerle ilgili bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

"Eksikliklerimizi belirledik"

Kurul toplantısı sonrası bir konuşma yapan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, verimli bir toplantı olduğuna değinerek, "Yönetim Kurulumuz ve Teknik Direktörlerimizle birlikte 2016 yılının değerlendirmesini yaptık ve eksikliklerimizi belirledik. 2020 Olimpiyatları başta olmak üzere Dünya ve Avrupa Şampiyonalarımıza bu eksikliklerimizi giderip gitmek istiyoruz" dedi.

2015 yılı Nisan ayında göreve başladıklarını hatırlatan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Göreve başladığımda Olimpiyata bir yıl gibi kısa bir süre vardı. Bu süre olimpiyat gibi dünyanın en büyük spor organizasyonuna hazırlanmak için hem çok kısa bir zaman dilimi hem de hedeflerimizdeki planı devreye sokmak için yetersiz bir süreydi. Biz de hemen işimizin başına geçtik ve yönetim kurulumuzla karar alıp projelerimizi hızlı bir şekilde devreye soktuk."

"5 madalyayı artırmak istiyoruz"

Başkan Aydın, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın da startını verdiklerine dikkat çekerek, "İnşallah bu konuda hazırlık çalışmalarına başlıyoruz. Önümüzde 4 yıl gibi bir süre var. Bunu çok iyi değerlendirip bu 5 madalyayı artırmak istiyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Musa Aydın Tokyo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title