Haberler

Muş'ta "Kariyer Günleri" Etkinliği

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü (MŞÜ) Prof. Dr Fethi Ahmet Polat, "Kariyer Günleri" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü (MŞÜ) Prof. Dr Fethi Ahmet Polat, "Kariyer Günleri" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği "Kariyer Günleri" etkinliği, merkeze bağlı Taşoluk Köy İmam Hatip Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlendi.

Polat, yaptığı konuşmada, gençlerin geleceğe umutla bakabilmesi için yapılan her türlü etkinliği önemsediklerini dile getirerek, "Zaman buldukça gençlerimizle bir araya geliyorum. Daha önce çeşitli vesilelerle İmam Hatip müdürleriyle buluştuk. Erzurum'da bölge toplantısında yine İmam Hatip müdürleriyle bir araya geldik. Bugünde buradayız. Çocuklarımızla bir araya geldik birlikte cuma namazı kıldık. Öğrencilerimizin hepsinin gözünde geleceğin ışığını gördüm. İnşallah ülkemizin geleceğinde bu gençlerimiz söz sahibi olacak." diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ise bu tür programlarla kentin önde gelen isimlerini öğrencilerle buluşturmaya özen gösterdiklerini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Polat Taşoluk Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title