Haberler

Muratpaşa'dan, Milli Takıma 8 Sporcu

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor'dan 8 sporcu, U19 Bayan Hentbol Milli Takımı'na seçildi.

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor'dan 8 sporcu, U19 Bayan Hentbol Milli Takımı'na seçildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımının, mücadele ettiği Süper Lig'e bu yıl kendi kurallarını koyarak başladığı ve 14 yabancıya kadar izin verilen ligde kendisine 3 yabancı oyuncu sınırı koyduğu belirtildi.

Teknik kadroya bu yıl diyetisyen ve kondisyonerin dahil edildiği belirtilen açıklamada, ligde şu ana kadar oynağı 19 karşılaşmadan 12'sini kazanma başarısının gösterildiği ifade edildi. Ligin en az gol yiyen takımı olan "Paşa'nın Melekleri"nin, Mart ayında gerçekleştirecek milli takım kamplarına 11 oyuncusunu gönderdiği vurgulandı.

U19 Bayan Hentbol Milli Takımı'na en çok oyuncu gönderen takımın Muratpaşa Belediyespor olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tam 8 oyuncu milli katım aday kadrosunda yer aldı. Ayşe Dinç, Büşra Erdoğdu, Cansu Akalın, Selen Akalın, Sevgi Kalyoncuoğlu, Yaren Uzun, Ecem Birben ile aynı zamanda A Milli Takım'a çağırılan Döne Gül Bozdoğan 9-14 Mart'ta Avrupa şampiyonası elemeleri için Ankara'da yapılacak kampa katılacak."

Açıklamada, 2017 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-Off müsabakaları hazırlıkları için 13-19 Mart'ta Antalya'da kampa girecek A Milli Takım'ın aday kadrosunda Muratpaşa Belediyespor'dan Sevilay İmamoğlu Öcal, Yasemin Şahin, Döne Gül Bozdoğan'ın yer aldığı vurgulandı.

U19 milli takımına seçilen sporcuların, antrenörleri Birol Ünsal ile Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret ettiği ve Uysal'ın sporcuları kutladığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Spor

Ümit Uysal Muratpaşa Bozdoğan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title