Haberler

Murat Dalkılıç Sahnede Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:

Bodrum'da konser veren Murat Dalkılıç, fırtına ve yağmur nedeniyle sahnede zor anlar yaşadı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, fırtına ve yağmurun etkisiyle sahnede güç anlar geçirerek konserini erken bitirmek zorunda kaldı.

HAYRANLARINI COŞTURDU

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bodrum Mandalina Şenliği' kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Dalkılıç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yalıkavak Atatürk Meydanı'nda gerçekleşen konserde Murat Dalkılıç, sevilen şarkılarını seslendirdi. Alkışlar ve sloganlar arasında sahneye çıkan Dalkılıç "Neyleyim İstanbul'u", "Derine" ve "Kader" şarkıları başta olmak üzere eski ve yeni albümünden sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarını coşturdu.

KONSERİ ERKEN BİTİRDİ

Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde ünlü sanatçı zor saatler geçirdi. İlk olarak fırtınanın etkisi ile enstrümanlar bozuldu. Kısa sürede tamir edilen enstrüman ardından konser kaldığı yerden devam etti. Konserini yarılayan Dalkılıç yağan yağmura aldırış etmeden şarkılarını seslendirdi. Yağmurun şiddetlenmesi ile birlikte konserini erken bitiren Dalkılıç, hayranlarından özür diledi. Yağmur altında hayranlarından birinin telefonunu da alan ünlü sanatçı selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

MANDALİNA HEDİYE ETTİLER

Murat Dalkılıç, düzenlenen organizasyon için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ve Bodrum Belediyesi'ne teşekkür etti. Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Refik Ülgen, Funda Akçalı ve Niyazi Atare de sahneye çıkarak Murat Dalkılıç'a çiçek ve Bodrum mandalinası hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Dalkılıç Bodrum Muğla Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

MDFC:

ASKIM BENIM YINEDE HARIKA KONSER VERMISIN HER ZAMANKI GIBI . . . . . SESIN KENDIN DANSIN SUPER OTESI. . . . . YASAMA SEBEBIM BENIM. . CIVCIVIM BENIM

2
11
yanıtYanıtla
tcMobil-ANDROID:

akp nin suçu. Rüzgar tc tarafından esti

11
0
yanıtYanıtla
MURAT DALKILIC SEN COOOK YASA:

MURATIN OLMESINI ISTEYEN KISI ONCE KENDIN OL YADA SURUN . KIMSIN SEN KENDINI NE ZANNEDIYORSUN NE HAKLA MURATIMA LAF EDIYORSUN.

3
2
yanıtYanıtla
GHFXJD:

herkes alıştığı ortamda yaşayabilir bence alışmadığı bir ortamda yaşamakta zorluk çekilir. o yüzden muratada hak vermek lazım soğukta aşışmamış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title