Haberler

Murat Çelik ve Mehmet Akgül Kimdir ? Çatışmada Öldüler

Güncelleme:

Murat Çelik ve Mehmet Akgül Kimdir ? Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi'nde, iki grup arasında uyuşturucu nedeniyle çıktığı öne sürülen çatışmada Murat Çelik ve Mehmet Akgül hayatını kaybetti.

Murat Çelik ve Mehmet Akgül Kimdir ? Gaziosmanpaşa, Gazi Mahallesi'nde, iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Silahlı çatışmada Murat Çelik ve Mehmet Akgül hayatını kaybetti. 1 kişi de ağır yaralandı. Ağır yaralı kişi hastahaneye kaldırıldı. Mehmet Akgül'ün çatışmayla bir ilgisinin bulunmadığı, yolda yürürken iki tarafın açtığı ateşte kurşunların hedefi olduğu öne sürüldü.

UYUŞTURUCU İDDİASI

Çatışmada ölen Murat Çelik ve yaralı kişinin mahallede uyuşturucu sattıkları iddiasıyla DHKP-C'ye bağlı kişilerin hedefi olduğu öne sürüldü.

AKGÜL'ÜN ARKADAŞLARI, AKGÜL'ÜN ÇATIŞMA ARASINDA KALDIĞINI SÖYLEDİ

Polis, bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini toplayarak çatışmaya katılanları yakalamak için çalışma başlattı. Akgül'ün arkadaşları Twitter'de, Akgül'ün uyuşturucu satmadığını, çatışma arasında kalarak hayatını kaybettiğini belirttiler.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gaziosmanpaşa Mehmet Akgül Murat Çelik Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title